Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Начало Марки

Irion Vertriebs GmbH

Филтри

Irion Vertriebs GmbH

Irion Vertriebs GmbH е основана през 1995г. в Ашафенбург, Германия. Корпоративната философия на бранда се основава върху производството на иновативни и висококачествени продукти. Дъщерните дружества на световноизвестния гигант са разположени в Азия, Европа и Америка. Компанията е най-иновативният производител на пистолети за пяна и апликатори за шпакловане, защото винаги разработва креативни и новаторски продукти.

Продуктовата гама на Irion отговаря на всички специфични изисквания на клиентите. Включва пистолети за пяна, апликатори за шпакловане, специални апликатори за пълнене, батерии, резервни части, аксесоари и други. Всеки продукт е изработен от висококачествени материали, притежава ненадминати полезни свойства и е изключително удобен за работа.

В онлайн магазина на Аксес Новело ще намерите богато разнообразие от модели пистолети за уплътнители, пистолети за дву-компонентни картуши, пистолети за пяна, пистолети за полиуретанова пяна, пистолети за уплътнители с литиево-йонни батерии, пневматични пистолети за уплътнители, пистолети за нанасяне на фуги, резервни части, аксесоари и други.

5

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»