Количка

0 артикула

Новини

Дата: 01 Апр 2020

COVID-19 Съобщение за клиентите и партньорите на "Аксес Новело" АД

Във връзка с обявените мерки за превенция на разпространението на COVID-19 и удължаване на срока на извънредното положение, Ви информираме, че „Аксес Новело” АД е предприело всички мерки за опазване на Вашето и на нашите служители здраве. Обслужването на клиенти в централния ни склад се осъществява съгласно предписаните мерки за безопасност.

 

Дата: 11 Дек 2019

Аксес Новело представя: Най-предпочитаните и често използвани продукти в строителната индустрия и ремонтните дейности на tremco illbruck

Продуктовата гама на tremco illbruck включва хидроизолационни и самораздувни ленти, пародифузни ленти, EPDM мембрани, висококачествени моментни лепила, лепила за пародифузни ленти, лепила за EPDM мембрани, кристални силикони, силиконови уплътнители за фуги, еднокомпонентни изолационни уплътнители, чистители за пяна, монтажна пяна, пистолетна пяна, спрейове за бутил и бутим, грундове за бутил и бутим, грундове за пародифузни ленти и EPDM мембрани и други.

 

Дата: 03 Дек 2019

Хидравличните панти на Colcom Group - безупречност във всяко отношение

През последните години употребата на хидравлични панти значително нарасна. Това се дължи на тяхната безупречност във всяко отношение. Хегемонът в производството на хидравлични панти е Colcom Group. Продуктите на италианската компания са изключително иновативни и висококачествени. 

 

Хидравличните панти на Colcom определят доста важна иновация в областта на обкова за стъклени врати и витрини. Те са обхванати от международния патент на Colcom и са преминали през изтощителни тестове, за да осигурят на потребителите устойчивост и функционалност. 

 

 

Дата: 28 Ное 2019

Коруфлекс е най-иновативният продукт за временна защита на различни повърхности

През последното десетилетие в много страни особено във Великобритания, САЩ, Австралия и страните от Европейския съюз отлепящите се защитни покривни фолиа започнаха да се предпочитат пред традиционните методи за защита.

 

Коруфлекс е незапалимо защитно фолио на водна основа, което не съдържа токсични химикали. Нивото на защита се определя от количеството и дебелината на нанесения слой. По-дебелото защитно покритие осигурява по-добра защита. След премахване на покритието не остават абсолютно никакви следи по повърхността.

 

 

Дата: 19 Ное 2019

Премиум модели горни и подови автомати за врати от световния гигант Dormakaba само в Аксес Новело

Горните и подови автомати за врати от Dormakaba са с изчистен и атрактивен дизайн. Изработени са от висококачествени материали, които гарантират тяхната здравина и издръжливост. Внедрената технология EASY-OPEN намалява необходимото усилие при отваряне на вратата с над 40% в сравнение със стандартните автомати. 

 

 

Дата: 06 Ное 2019

НОВО! Продуктова гама на Irion Vertriebs GmbH в Аксес Новело

Продуктите на Irion се характеризират с уникален дизайн, издръжливост, ефективност, функционалност и надеждност. Екипът на Аксес Новело е на ваше разположение и ще ви помогне да вземете най-изгодното и правилно решение.

 

 

Дата: 04 Окт 2019

Спри мухъла с помощта на пародифузна самозалепваща лента ME508 Twin Aktiv VV

Пародифузната самозалепваща лента ME508 Twin Aktiv VV от водещия производител tremco illbruck е част от най-новата и иновативна генерация ленти за монтаж на прозоречни и фасадни системи и стриктно спазва принципа на т.нар. RAL монтаж – по-плътно отвътре, отколкото отвън.

 

Фугата между дограмата и строителната основа, от вътрешната страна на помещението, трябва да бъде облепена с паронепропусклива мембрана, за да не допуска водните пари да преминават в строителната фуга и евентуално да кондензират и образуват мухъл. От външната страна се поставят паропропускливи мембрани.

Дата: 05 Сеп 2019

Усети магията в помещението със стъклена врата с алуминиева каса Dorma АТ44 Junior Office

Когато се търсят висококачествени, изключително технологични и иновативни решения в областта на сигурността и достъпа, няма как да не се спомене Dormakaba. Dormakaba е сред най-разпознаваемите и предпочитани марки в цял свят. Продуктите на производителя се предлагат в над 50 страни по света.

 

 

Дата: 01 Мар 2019

Аксес Новело участва на Архитектурно-строителна седмица, 06-09 март 2019, Интер Експо Център

Всички технически новости и продукти за производство и монтаж на дограми на щанд С4 - Аксес Новело

 

 

 

Дата: 02 Ное 2018

Уплътнители за стъклени врати и витрини

В сезона на силните и студени ветрове се усеща най-много нуждата от добре уплътнени стъклени врати. Може да предпазите дома и офиса от течение чрез употребата на уплътнители за стъкло. Правилно подбраните продукти могат напълно да спрат вятъра, а богатият набор от различни решения в магазина на Аксес Новело позволява успешното завършване на всеки проект.

 

 

«1 2 3 4»
Страница 1 от 4

Адрес: 1220 София, ул. Индустриална 5,

тел. 0887 143 953; 0885 969 004