Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Новини

Дата: 07 Дек 2020

SVA и SVI – новите антипаник брави от dormakaba

SVA и SVI са новите антипаник брави за двукрили врати, които допълват съществуващото портфолио от аварийни брави – серия SVP. Предназначени са за активно крило (SVA) и за пасивно крило (SVI). Моделите притежават механично заключване, както и заключване с дръжки. Гарантират за сигурността на вратата благодарение на автоматичното заключване - след затваряне на вратата. 

 

 

 

Дата: 23 Ное 2020

MASTERShield® - антибактериално покритие от Master Italy

Пандемията Covid-19 значително допринесе за повишаване на осведомеността относно най-добрите практики за непрекъсната дезинфекция на повърхности, които докосваме с ръце. За да отговори на това изискване, Master Italy, лидер в производството и предлагането на обков за алуминиеви врати и прозорци, създаде антибактериалното покритие MASTERShield®, което осигурява активна защита точно там, където е най-необходимо.

 

Дата: 16 Ное 2020

Premium модели панти за PVC врати от Dr. Hahn

Все по-голяма част от хората започват да обръщат внимание на пантите за врати. Тази тенденция се забелязва не от вчера и по всичко личи, че ще се запази още дълго. 

 

Дата: 09 Ное 2020

TP652 illbruck - самораздувна мембрана с мултифункционално действие

TP652 Compriband Trio Plus e мултифункционална самораздувна мембрана, която спестява до 80% от необходимото време за монтаж! Иновативният продукт е произведен от tremco illbruck.

 

Дата: 02 Ное 2020

TS 98 XEA - новият колос при автоматите за врати

Dormakaba представи TS 98 XEA – най-новият автомат за врати, който постави нови стандарти. Моделът е съчетание от модерен и функционален дизайн и високо качество на изработката.

 

Дата: 26 Окт 2020

SP350 Fix & Seal High Tack - следващо поколение свръхсилно лепило с първоначално захващане

SP350 Fix & Seal осигурява отлична адхезия към най-често срещаните строителни основи, включително зидария, мазилка и дървен материал. Лепилото е разработено по специална формула, базирана на усъвършенствани хибридни полимери, която спестява време и пари.

 

Дата: 19 Окт 2020

Virasafe - новото антибактериално покритие на Colcom

Virasafe е ново антибактериално покритие на полимерна основа, което има способността да отделя сребърни йони, оставяйки естетическия характер на основния завършек непроменен. Приложимо е върху предмети както за интериора, така и за екстериора.

 

Дата: 13 Окт 2020

Universal Motion - новата звезда в продуктовата гама на dormakaba

Хидравличната панта - Universal Motion притежава функция на автомат за врата. Гарантира безшумно и плавно затваряне на вратата и премахва необходимостта от използване на допълнителен подов автомат за врата. 

 

Дата: 01 Юли 2020

Летните намаления са тук с отстъпки до 25%

Част от продуктите на промоционални цени са горните и подови автомати за врати, хидравличните панти, антипаник механизмите и комплекти, силиконите, електрическите насрещници, универсалните препарати за поддръжка и почистване на дограми, дръжките за врати и прозорци, уплътнителите за стъклени врати и душ кабини, европатроните и други.

 

Дата: 12 Май 2020

Заключващи устройства и механизми от WILKA в Аксес Новело

Още една широко разпознаваема марка в световен мащаб избра Аксес Новело. Представяме ви WILKA. Компанията е специализирала дейността си в създаване на цялостни решения в областта на заключващите механизми и устройства.

 

«1 2 3 4 5»
Страница 1 от 5