Количка

0 артикула

Новини

Дата: 04 Окт 2019

Спри мухъла с помощта на пародифузна самозалепваща лента ME508 Twin Aktiv VV

Пародифузната самозалепваща лента ME508 Twin Aktiv VV от водещия производител tremco illbruck е част от най-новата и иновативна генерация ленти за монтаж на прозоречни и фасадни системи и стриктно спазва принципа на т.нар. RAL монтаж – по-плътно отвътре, отколкото отвън.

Фугата между дограмата и строителната основа, от вътрешната страна на помещението, трябва да бъде облепена с паронепропусклива мембрана, за да не допуска водните пари да преминават в строителната фуга и евентуално да кондензират и образуват мухъл. От външната страна се поставят паропропускливи мембрани.

Дата: 01 Мар 2019

Аксес Новело участва на Архитектурно-строителна седмица, 6-9 март 2019, Интер-експо център

Всички технически новости и продукти за производство и монтаж на дограми на щанд С4 - Аксес Новело

 

Дата: 02 Ное 2018

Уплътнители за стъклени врати и витрини

В сезона на силните и студени ветрове се усеща най-много нуждата от добре уплътнени стъклени врати. Може да предпазите дома и офиса от течение чрез употребата на уплътнители за стъкло...

Дата: 23 Апр 2018

Приложение на система за изнесен монтаж

Системата за изнесен монтаж, предлагана от Аксес Новело АД, набира все по-голяма популярност в строителния бранш. Тази система за врати и прозорци предлага комплексно решение за монтаж извън равнината на стената и отговаря на най-високите изисквания за здравина, шумоизолация, топлоизолация и въздухоплътност при ново строителство и пасивни къщи.

Дата: 02 Фев 2018

Преградни стъклени стени, врати и обков

Със своята модерна визия и транспарентност, която значително повишава осветеността в помещенията, стъклото все повече навлиза в интериора на обществените сгради, офиси и частни домове.

Дата: 18 Дек 2017

Течно защитно фолио Уиндоу Гард : качествената защита за дограма и фасади

В началото на 2018 г., Аксес Новело продължава с тенденцията да представя нови и иновативни продукти на българския пазар. Точно такъв е и случая с течното защитно фолио Уиндоу Гард .

Дата: 03 Юли 2017

По-добрият начин за монтаж

Употребата на самораздувни ленти и пародифузни мембрани на европейския пазар се разпространява все повече през последните години. Използват се предимно при изграждането на нови обществени и търговски сгради като често се пропускат ползите от прилагането им в ремонта и реконструкцията на частни обекти. 

Дата: 25 Май 2017

Спри мухъла! Качествен монтаж на дограми.

Пароизолацията е задължителен елемент за качествен монтаж на дограмата. Универалната пародифузна мембрана с избирателна пароизолация, с изцяло самозалепващ слой,  ME508 на Tremco-Illbruck - съвременно решение за безкомпромисен монтаж!

Дата: 14 Май 2017

Фуги без силикон

Край на проблемните силиконови фуги в стъклени витрини!

Дата: 04 Май 2017

Интерактивна стъклена стена

Интерактивната стена, която носи гениални технологии интегрирани в рамката на вашата стъклена стена. Тази стена ще промени начина, по който хората си взаимодействат, да споделят, и показват информация.

«1 2 3»
Страница 1 от 3

Адрес: 1220 София, ул. Индустриална 5,

тел. 0887 143 953; 0885 969 004