Количка

0 артикула

Новини

Дата: 03 Дек 2019

Хидравличните панти на Colcom Group - безупречност във всяко отношение

През последните години употребата на хидравлични панти значително нарасна. Това се дължи на тяхната безупречност във всяко отношение. Хегемонът в производството на хидравлични панти е Colcom Group. Продуктите на италианската компания са изключително иновативни и висококачествени. 

 

Хидравличните панти на Colcom определят доста важна иновация в областта на обкова за стъклени врати и витрини. Те са обхванати от международния патент на Colcom и са преминали през изтощителни тестове, за да осигурят на потребителите устойчивост и функционалност. 

 

 

Дата: 28 Ное 2019

Коруфлекс е най-иновативният продукт за временна защита на различни повърхности

През последното десетилетие в много страни особено във Великобритания, САЩ, Австралия и страните от Европейския съюз отлепящите се защитни покривни фолиа започнаха да се предпочитат пред традиционните методи за защита.

 

Коруфлекс е незапалимо защитно фолио на водна основа, което не съдържа токсични химикали. Нивото на защита се определя от количеството и дебелината на нанесения слой. По-дебелото защитно покритие осигурява по-добра защита. След премахване на покритието не остават абсолютно никакви следи по повърхността.

 

 

Дата: 19 Ное 2019

Премиум модели горни и подови автомати за врати от световния гигант Dormakaba само в Аксес Новело

Горните и подови автомати за врати от Dormakaba са с изчистен и атрактивен дизайн. Изработени са от висококачествени материали, които гарантират тяхната здравина и издръжливост. Внедрената технология EASY-OPEN намалява необходимото усилие при отваряне на вратата с над 40% в сравнение със стандартните автомати. 

 

 

Дата: 06 Ное 2019

НОВО! Продуктова гама на Irion Vertriebs GmbH в Аксес Новело

Продуктите на Irion се характеризират с уникален дизайн, издръжливост, ефективност, функционалност и надеждност. Екипът на Аксес Новело е на ваше разположение и ще ви помогне да вземете най-изгодното и правилно решение.

 

 

Дата: 04 Окт 2019

Спри мухъла с помощта на пародифузна самозалепваща лента ME508 Twin Aktiv VV

Пародифузната самозалепваща лента ME508 Twin Aktiv VV от водещия производител tremco illbruck е част от най-новата и иновативна генерация ленти за монтаж на прозоречни и фасадни системи и стриктно спазва принципа на т.нар. RAL монтаж – по-плътно отвътре, отколкото отвън.

 

Фугата между дограмата и строителната основа, от вътрешната страна на помещението, трябва да бъде облепена с паронепропусклива мембрана, за да не допуска водните пари да преминават в строителната фуга и евентуално да кондензират и образуват мухъл. От външната страна се поставят паропропускливи мембрани.

Дата: 05 Сеп 2019

Усети магията в помещението със стъклена врата с алуминиева каса Dorma АТ44 Junior Office

Когато се търсят висококачествени, изключително технологични и иновативни решения в областта на сигурността и достъпа, няма как да не се спомене Dormakaba. Dormakaba е сред най-разпознаваемите и предпочитани марки в цял свят. Продуктите на производителя се предлагат в над 50 страни по света.

 

 

Дата: 01 Мар 2019

Аксес Новело участва на Архитектурно-строителна седмица, 06-09 март 2019, Интер Експо Център

Всички технически новости и продукти за производство и монтаж на дограми на щанд С4 - Аксес Новело

 

 

 

Дата: 02 Ное 2018

Уплътнители за стъклени врати и витрини

В сезона на силните и студени ветрове се усеща най-много нуждата от добре уплътнени стъклени врати. Може да предпазите дома и офиса от течение чрез употребата на уплътнители за стъкло. Правилно подбраните продукти могат напълно да спрат вятъра, а богатият набор от различни решения в магазина на Аксес Новело позволява успешното завършване на всеки проект.

 

 

Дата: 23 Апр 2018

Приложение на система за изнесен монтаж

Системата за изнесен монтаж, предлагана от Аксес Новело АД, набира все по-голяма популярност в строителния бранш. Тази система за врати и прозорци предлага комплексно решение за монтаж извън равнината на стената и отговаря на най-високите изисквания за здравина, шумоизолация, топлоизолация и въздухоплътност при ново строителство и пасивни къщи.

 

 

Дата: 02 Фев 2018

Преградни стъклени стени, стъклени врати и обков за стъкло

Стъклените стени и витрини могат да бъдат изградени от единично закалено стъкло в комбинация със стягащ профил с дебелина 50mm, 44mm или 23mm, с декор цвят по рал, елоксиран алуминний или полирана неръждаема стомана. Витрините, които изграждаме могат да бъдат комбинирани с цялото многообразие от стъклени врати, които предлагаме, включително биха могли да се комбинират и с плътни, изработени от МДФ врати, както и с интериорни автоматични врати.

 

 

«1 2 3»
Страница 1 от 3

Адрес: 1220 София, ул. Индустриална 5,

тел. 0887 143 953; 0885 969 004