Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Начало Връщане и рекламация

Връщане и рекламация

Всеки клиент има право да върне продукта в 7-дневен срок след получаване му без да посочвате причина (чл. 55, ал.1 от Закона на защита на потребителите), освен в случаите описани в ал. 2 на чл.55. Поръчката може да се върне като предварително клиента изтегли формуляра за рекламация и връщане на стока на "Аксес Новело" ЕАД.

 

Приемаме обратно само продукти, които са в добър търговски вид и видимо не са използвани, експлоатирани, могат да бъдат приети като нова стока и не липсва касов бон. Отказани поръчки се изпращат обратно на адрес: София 1220, ул. Индустриална №5. На основание чл.55 от ЗЗП потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора.

 

При проблем с качеството на продукта ние ще заменим продукта, направим отстъпка от цената или върнем платената сума, като разходите за куриер и/или превод на сумата са за наша сметка (чл. 124 от закона за Защита на потребителя).

 

"Аксес Новело" ЕАД ще възстанови в 30-дневен срок платената за продукта/ите сума (чл.55, ал 6 от Закона за защита на потребителите), след като се увери, че продуктът е в продаваем вид, по дадена от клиента банкова сметка.

 

Формуляр за рекламация