Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

dormakaba

Dorma Group и Kaba Group, се сляха през месец септември 2015 година, за да образуват dormakaba (дормакаба). Сливането доведе до създаване на една от трите топ компании на глобалния пазар на решения в областта на сигурността и достъпа, с продажби надхвърлящи 2 милиарда Евро и с около 16,000 служители. dorma+kaba оперира в над 50 страни и присъства чрез производствени обекти и офиси за дистрибуция и обслужване на всички значими пазари. Заедно, двете компании предлагат на своите клиенти широка гама от продукти, решения и услуги в областта на сигурността и достъпа до сгради, така че тези клиенти да разполагат с всичко, свързано с достъпа, отварянето и затварянето на врати от един единствен източник. Портфолиото включва системи за заключване – от патрони, ключове и ключалки чак до изцяло мрежови решения за електронен достъп, но също така и системи за физически достъп и системи с автоматични врати, както и пълен набор панти и приспособления за врати и управления на врати. Тези изделия се допълват от продукти за запис на време и фирмени данни, ключалки с висока степен на сигурност, хоризонтални плъзгащи се стени и подвижни крила и панели.

 

Dorma

 

 

Какво трябва да знаете за марката dorma?

 

 

Dorma или dormakaba е една от топ марките в световен мащаб, когато става въпрос за решения в областта на сигурността и достъпа. Нейните годишни продажби надхвърлят 2 милиарда евро, а служителите, работещи в различните й производствени обекти и офиси за дистрибуция, са близо 16 000. Понастоящем продуктите на dorma се предлагат в над 50 страни по света, влизайки в безброй домове, бизнес и обществени сгради, и оставяйки собствениците и обитателите им напълно доволни и удовлетворени.

 

 

 

Dorma 1
Dorma - най-добро качество!

На какво се дължи този огромен успех на марката dorma? На първо място, на качеството и ефективността, които тя предлага на своите клиенти. Всъщност брандът е създаден вследствие обединението на две от най-авторитетните компании в сферата на сигурността – Dorma Group и Kaba Group. Компании, които поотделно имат над 150 години опит и традиции в тази сфера. Компании, които от 2015 година са обединени в общо дружество, за да могат да предоставят на своите клиенти максимално високо качество, множество иновативни технологии и всякакви допълнителни екстри. Към настоящия момент dorma предлага изключително богата и разнообразна гама от продукти, способна да отговори на всякакви клиентски нужди и изисквания по отношение на достъпа.

 

 

 

Какви продукти може да ви предостави dorma?

 

 

Няма как в един текст да споменем всички категории и видове продукти, които марката dorma предлага на пазара. И все пак ще се спрем на най-главните сред тях, извеждайки основните им свойства и отличителни характеристики. Ето какво може да ви предостави dorma:

 

 

Брави за врати от dorma – dorma ще ви предостави само и единствено първокласни брави за врати. Брави, които са способни да гарантират необходимите дози сигурност на дома или офиса ви. Брави, които освен надеждни, са и устойчиви, и ще ви вършат работа за дълъг период от време. В каталога на dorma са налични както стандартни брави, така и такива с различни допълнителни приспособления по отношение на сигурността. В този смисъл всеки потребител има възможност да направи верния за себе си избор, в зависимост от типа на помещението и съхраняваните в него принадлежности.

 

 

 

Dorma 2
Dorma - купете сега!

Дръжки за врати от dorma – ще откриете богата гама от статични и подвижни дръжки за врати от марката dorma. Всички модели са направени прецизно и освен отлична функционалност, гарантират и голяма устойчивост във времето. Имате възможност да си изберете дръжка dorma в предпочитаните от вас форма, цвят и дизайн. Дръжка, която да пасне по най-добрия начин както на изгледа на вашата врата, така и на цялостната атмосфера в дома ви.

 

 

 

Други елементи на обкова за врати от dorma – можете да си закупите и други елементи на обкова за врати от марката dorma. В това число сетове, патрони, розетки и т.н. Бъдете напълно спокойни и сигурни относно качеството на въпросните елементи, защото то е наистина първокласно и гарантирано посредством дългия опит и традиции на компанията в производството на продукти от областта на сигурността и достъпа.

 

 

Обков за душкабини от dorma - в каталога на марката dorma са налице и множество продукти от категория „Обков за душкабини“. Ако се доверите на dorma, ще имате възможност да си набавите качествени панти и други елементи за душкабината, отличаващи се с висока функционалност и голяма устойчивост във времето.

 

 

Готови стъклени врати от dorma – готовите стъклени врати са още един висококачествен и прецизно изработен продукт, който dorma ще ви предостави. Те са готови за монтаж, с алуминиеви каси, брави със заключване, панти и всички други необходими елементи. Изработват се по размери и спецификации, които са предварително договорени с клиента.

 

 

Автомати за врати от dorma – независимо дали си търсите горни или подови автомати за врати, марката dorma е точният избор за вас. Размерите им са съобразени с най-често срещаните размери на вратите, за които се използват. Имате възможност да си изберете автомат за врата dorma в желания от вас цвят и дизайн.

 

 

 

 

Dorma 3
Dorma - изберете от сайта ни!

Анти – паник механизми от dorma – dorma предлага също така колекция от антипаник системи за врати. Налични са комплекти както за еднокрили, така и за двукрили врати. В каталога на dorma ще намерите и отделни елементи за антипаник механизмите, като например тръба, щанга, дръжка и т.н.

 

 

 

 

Още продукти от dorma – dorma е производител на още редица типове продукти, свързани със сигурността и достъпа, на които не е възможно да обърнем необходимото внимание в рамките на този текст. Сред тях спадат и най-различни аксесоари към споменатите по-горе продуктови категории. Благодарение на марката dorma ще откриете наведнъж артикулите, които ви трябват по отношение на сигурността и достъпа, и ще гарантирате първокласно качество и максимална функционалност за дома или офиса си.

 

 

Защо да закупите продуктите на dorma от АКСЕС НОВЕЛО?

 

 

АКСЕС НОВЕЛО е подходящият избор за вас, ако искате да закупите най-добрите и надеждни продукти от марката dorma на изгодни за вас цени. Ето защо да заложите именно на нас:

 

 

  • Всичко на едно място – ние сме събрали на едно място най-търсените модели на dorma в множество различни продуктови категории. В това число брави, дръжки и други елементи на обкова за врати, обков за душкабини, готови стъклени врати, автомати и антипаник механизми, и т.н. Независимо кое точно решение на dorma по отношение на сигурността и достъпа ви е нужно, при нас със сигурност ще го откриете.
  • Редовни промоции и намаления – в онлайн магазина на АКСЕС НОВЕЛО редовно са налице промоции и намаления в цените на определени артикули. Винаги сред тези артикули има и такива от марката dorma. За да не пропуснете никое от специалните ни предложения, които биха могли да ви заинтригуват, следете нашата страница „Горещи оферти“.
  • Професионална консултация – потребителите, които не са особено наясно с основните характеристики на продуктите от сферата на сигурността и достъпа, може и да имат затруднения при избора на най-подходящия такъв за своите нужди. В случай, че и вие сте сред тези потребители, имате възможност да се обърнете към нашите служители за професионална консултация. Търговският ни екип е с повече от 15 години опит по отношение на алуминиевите и PVC решенията, и без проблем ще ви насочи към удачния за вас артикул. Начините за свързване с АКСЕС НОВЕЛО са дадени на страницата ни „Контакти“.

 


Какво трябва да знаете за марката dorma?
Какви продукти може да ви предостави dorma?
Защо да закупите продуктите на dorma от АКСЕС НОВЕЛО?

https://www.dormakaba.com/bg-bg

119
продукти

tremco illbruck

Tremco illbruck е водещ европейски производител и доставчик на високотехнологични уплътнители на силиконова, полиуретанова и хибридна основа, изолационни пародифузни мембрани, многофункционални уплътнителни ленти, продукти за лепене и пасивна противопожарна защита, която е предназначена както за строителството, така и за преработвателните индустрии.

https://www.illbruck.com/

45
продукти

Colcom Group

Colcom Group Италия e световен лидер в производството и търговията с иновативни и висококачествени системи и аксесоари за закалено стъкло. Компанията произвежда панти, брави, крепежни елементи за врати и закалени стъклени панели. Гамата от аксесоари напълно отговаря на специфичните нужди на всички, които искат да направят своята среда по-красива, функционална и безопасна. Част от продуктите, произведени от Colcom, са: душ кабини, панти и обков за външни и вътрешни стъклени врати, прегради и плъзгащи системи, дръжки, ключалки и други. Иновативната хидравлична концепция на пантите Colcom, в сериите Biloba и Triloba, е една уникална технология от ново поколение, която е разработена и патентована като еволюция и синтез на пантите автоматични-механични и традиционните хидравлични за затваряне на врати, които вече са на пазара. Благодарение на постоянните усилия, които са фокусирани върху разработването на иновативни продукти, Colcom Group се утвърждава на световния пазар като основен избор в интериорния дизайн. Групата работи с две марки в цял свят - Colcom и Minusco, заедно с придобитата наскоро компания SADEV.

http://www.webuildtheinvisible.com/

36
продукти

Dr. Hahn

Dr. Hahn е водещ немски производител на панти за алуминиеви, метални и uPVC врати. От десетилетия продуктите на компанията се отличават с безкомпромисно качество, надеждност и иновативност. Те отговарят на всички изисквания, базирани на най-високите качествени характеристики. Dr. Hahn притежава редица спечелени награди от международни конкурси. През 2016 г. компанията е удостоена с приз в категория „Индустриално превъзходство в брандирането: изграждане и елементи“ от German Brand Award. В международен план Dr. Hahn се нарежда сред основните марки, които са разпознаваеми в цял свят.

https://www.dr-hahn.eu/

8
продукти

Gretsch-Unitas (GU)

Световноизвестната компания Gretsch-Unitas притежава над 100-годишен опит в разработването на технологии за врати и прозорци, автоматични входни системи и системи за управление на сгради. Gretsch-Unitas е водещ и надежден доставчик. Продуктите на бранда отговарят на всички изисквания на нормативните актове на ЕС (сертификация СЕ). В онлайн магазина на АКСЕС НОВЕЛО ще откриете най-добрата селекция от висококачествени и ефективни продукти на Gretsch-Unitas - обков за врати и прозорци за еднофамилни домове, механизми за повдигане и плъзгане, паралелно отваряне и плъзгане, врати-хармоники и сложни системи за управление на сгради и други.

http://www.g-u.com/en/home.html

175
продукти

BKS

BKS GmbH e част от Gretsch - Unitas Group от 1983 г. Компанията разработва и произвежда антипаник ключалки и защитни устройства за врати. Тя предлага механични и електронни системни решения за контрол на достъпа. АКСЕС НОВЕЛО е официален дистрибутор на BKS за България. В нашия онлайн магазин ще намерите патрони за антипаник, дръжки за антипаник, антипаник комплекти и други.

https://www.g-u.com/en/company/gu-group-and-system-brands/bks-gmbh.html

10
продукти

Master

Италианската компания Master е основана през 1986г. Към днешна дата се нарежда сред водещите и най-иновативни компании за производство на обков за алуминиеви врати и прозорци. Всички продукти на Master предлагат изключителни характеристики и са сертифицирани по най-строгите норми. Те са разпознаваеми в повече от 58 страни по света. Политиката на компанията е насочена към непрестанно подобрение и развитие на продуктите и процесите.

https://www.masteritaly.com/

29
продукти

Fapim

Fapim e водеща италианска компания, която е специализирала своята дейност в производството на фитинги за алуминиеви прозорци и врати, съчетаващи иновации и лекота на използване. През годините Fapim непрекъснато разширява своите промишлени обекти, офиси и  корпоративни структури. През 2005 г. изгражда нова производствена база. Към днешна дата компанията изнася 90% от продуктите си в над 100 страни в цял свят и се нарежда сред лидерите на пазара.

http://www.fapim.it/

23
продукти

Domatic

С марката Domatic италианската компания Fapim проектира и произвежда допълнителни аксесоари за врати – падащи прагове и други. Продуктите на бранда са разпространени както на територията на цялата страната, така и на международната сцена. Те успяват да удовлетворят разнообразните нужди на клиентите.

https://www.fapim.it/en/we-do/products-and-projects/domatic/

4
продукти

Access Novello

АКСЕС НОВЕЛО предлага на своите клиенти пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво. Компанията разполага с лимитирана серия от висококачествени продукти собствено производство.

https://access-novello.com

10
продукти

DOORMAX

Компанията DOORMAX е фокусирала дейността си върху развоя на единични и двойни офис преградни стени, които са изцяло съобразени със специфичните изисквания на всеки клиент, както и тяхното производство, доставка и монтаж.

https://www.doormax.bg/

9
продукти

Medos

Мedos е полска марка, позната на местния пазар от 1995 година, но бързо привлича международно внимание. Фирмата произвежда обков за различни прозоречни системи и печели доверието на клиентите си благодарение на страхотното съотношение цена-качество. Компанията непрестанно обогатява своята гама от продукти. Целият процес на проектиране на нови продукти се извършва в Medos. Всички инструменти се произвеждат в магазина за инструменти, който е собственост на бранда. Непрекъснатите проучвания за иновативни решения и продукти, съвременните технологии, бързото изпълнение на поръчки, ориентирането към клиента, високите стандарти и щателното внимание към детайла са  основата, на която компанията изгражда своя възход за такъв кратък период от време.

http://www.medos.pl

19
продукти

WALA

WALA е водещ производител на обков за алуминиева и PVC дограма. Компанията е създадена през 1980 г. в Полша и произвежда пълна гама дръжки за алуминиеви и PVC врати, панти, болтове и др. Всички продукти са сертифицирани и отговарят на най-високите стандарти за надеждност и качество. WALA притежава редица престижни награди. Сред най-значимите се отличават спечелените през 2016 г. - Сертификат за бизнес доверие и престижната титла Business Gazelle 2016. Продуктите на производителя са разпознаваеми в цял свят. Политиката на компанията е насочена към непрестанно подобрение и развитие на процесите. В Аксес Новело ще откриете богато разнообразие от висококачествени продукти с марка WALA. 

https://www.wala.pl/

10
продукти

Fischer

Германската компания Fischer е световен лидер в производството на крепежни системи. Фирмата непрестанно увеличава своята продуктова гама. В онлайн магазина на АКСЕС НОВЕЛО ще откриете богато разнообразие от универсални и многофункционални дюбели, дюбели за изолация, анкери, винтове за бетон, винтове с дюбел, свредла за бетон и други с марка Fischer. Всички продукти са с гарантирано качество.

http://www.fischer.de/

35
продукти

Irion Vertriebs GmbH

Irion Vertriebs GmbH е основана през 1995г. в Ашафенбург, Германия. Корпоративната философия на бранда се основава върху производството на иновативни и висококачествени продукти. Дъщерните дружества на световноизвестния гигант са разположени в Азия, Европа и Америка. Компанията е най-иновативният производител на пистолети за пяна и апликатори за шпакловане, защото винаги разработва креативни и новаторски продукти.

Продуктовата гама на Irion отговаря на всички специфични изисквания на клиентите. Включва пистолети за пяна, апликатори за шпакловане, специални апликатори за пълнене, батерии, резервни части, аксесоари и други. Всеки продукт е изработен от висококачествени материали, притежава ненадминати полезни свойства и е изключително удобен за работа.

В онлайн магазина на Аксес Новело ще намерите богато разнообразие от модели пистолети за уплътнители, пистолети за дву-компонентни картуши, пистолети за пяна, пистолети за полиуретанова пяна, пистолети за уплътнители с литиево-йонни батерии, пневматични пистолети за уплътнители, пистолети за нанасяне на фуги, резервни части, аксесоари и други.

https://www.irion-gunshop.de

5
продукти

Heicko e-ast GmbH

Heicko e-ast GmbH е един от водещите немски доставчици на скрепителни и монтажни изделия за производство на прозорци и за автоматизирани системи за затваряне в Германия. Над 45 години компанията предлага безупречни продукти по отношение на продуктовата геометрия, качеството на материалите и разнообразието. Сертифицирането на продуктите във водещи институти в Германия,  отличното обслужване и придобитите през годините специализирани знания са от решаващо значение за пазарния успех на компанията. Всички продукти на heicko e-ast GmbH отговарят на най-високите изисквания за надеждност и качество.

https://heicko.de/

58
продукти

WILKA

 „Вашите цели са нашата мотивация, вашата мотивация е нашата мисия”

Този ръководен принцип е синоним на иновативни продукти и най-високото изискване за сигурност и функция. Марката WILKA е глобална гаранция за най-висококачествените продукти. Квалифицираното майсторство на ключарите от изминалите векове се поддържа и до днес, дори в тази епоха на масово промишлено производство. Шест поколения от семейство Velbert са се занимавали със създаване на решения в областта на заключващите устройства и механизми.

Над 150 години корпоративна история превърнаха компанията WILKA в това, което представлява днес. WILKA се гордее, че все още е семеен бизнес, който определя собствения си курс. Продуктовата гама на бранда е съчетание от традиция и модерност. В нея попадат езиковите брави, централните насрещници за ролкови брави, централните насрещници за езикови брави, патроните за брави и други. Сертифицирането по DIN EN ISO 9001 е израз на производство до най-високия стандарт за качество.

https://www.wilka.de/

8
продукти

Dorcas

Dorcas е първата испанска компания, която специализира своята дейност в производството на електронни системи за контрол на достъпа. Брандът притежава многобройни патенти и качествени сертификати в областта на електромеханичните ключалки, които са признати в международен мащаб. Цялата продуктова гама на Dorcas може да откриете в онлайн магазина на АКСЕС НОВЕЛО. Фирмата е официален дистрибутор на испанската компания за България.

http://www.dorcas.com/

17
продукти

PURENIT

Puren GmbH е немски производител на плоскости PURENIT и пионер в производството на панели от рециклирана твърда полиуретанова пяна (PUR/PIR). Продуктите на компанията са подходящи за приложение в нови сгради и за модернизация. Те допринасят съществено за спестяване на разходи за отопление и опазване на околната среда. Чистите изолационни материали осигуряват изключително високи стойности на топлоизолация дори при минимални дебелини, като по този начин намаляват консумацията на енергия и емисиите на опасни вещества от изолираните сгради. Чистите изолационни системи са доказали своята ефективност в продължение на дълги години както за частни еднофамилни жилища, така и за жилищни сгради, обществени сгради, промишлено и търговско строителство. Puren GmbH притежава редица награди, спечелени от международни конкурси – „Energy Oscar”през 1995г., “Qualitec” през 2007г., “Economics Medal” и други.

http://puren.com/

1
продукти

C.C.E.

C.C.E. (Costruzioni Chiusure Ermetiche Srl) е основана през 1980 г. в Италия. Компанията е специализирала своята дейност в производството на автоматични уплътнения за врати и аксесоари в сектора на системите за безопасност. Спазването на най-новите стандарти, способността за разработване на продукти по поръчка и използването на висококачествени суровини спомогнаха за успешното развитие и разрастване на италианския бранд. Продуктите с марка С.С.Е. са разпознаваеми в цял свят. Това се дължи на тяхната полезност в приложението и на съвременните технологии, които се внедряват при производството. Екипът от професионалисти на C.C.E. реализира всички процеси, които започват от първоначалната концепция и приключват с крайна продукция. Голям акцент се поставя върху опазването на околната среда и енергоспестяването. За италианския гигант сертифицирането по стандартите ISO 9001 и BS OHSAS 18001 не е само въпрос на документация. Основополагащата философия е създаване на безопасно, динамично и ефективно работно място, което да осигури продукти с най-високо качество за клиентите.

Продуктите на С.С.Е. гарантирано ще ви помогнат да защитите помещенията в сградата от досадни течения, лошо време или външен шум и да неутрализирате потенциални инциденти с автоматични врати. Разгледайте богатото разнообразие от модели в Аксес Новело.

https://www.cce.it/

4
продукти

Q-Vent

Компанията Q-Vent произвежда вентилируеми фасадни системи.

http://q-vent.eu/

0
продукти

SAVIO

Savio е европейски лидер и специалист в областта на хардуера за алуминиеви прозорци и врати. Дейността на компанията винаги е била насочена в най-голяма степен към изследванията и качеството. Продуктите на Savio достигат до повече от 60 страни в цял свят.

https://www.savio.it

1
продукти

HAUTAU

В продължение на десетилетия, от създаването си през 1910г., HAUTAU се превърна в една от водещите компании в производството на обков. Нейната вертикална интеграция и значителното ноу-хау осигуряват гъвкавост и изключителни резултати. Постоянните инвестиции и модернизация на производствените процеси до най-новите технологии допринасят за развитието на бранда. АКСЕС НОВЕЛО е официален дистрибутор на HAUTAU за България.

http://www.hautau.de

1
продукти

ANDAC

Турската компания Andac предлага професионални системи за матиране. АКСЕС НОВЕЛО е официален дистрибутор на бранда за България. В нашия онлайн магазин ще откриете богато разнообразие от изтривалки с мокетени вложки, гумени вложки, мокетени и гумени вложки и други.

 

 

 

http://andac.com.tr/

4
продукти

Lisus Technology

Компанията е специализирала своята дейност в структурно точково окачване на фасадни и интериорни стъкла – тип „спайдър”. Тя е водещ дизайнер и производител на арматура от неръждаема стомана. Продуктите на Lisus Technology са изключително функционални, трайни и безопасни.

http://www.lisus-sg.com/

64
продукти

IFESTOS

Гръцката компания Ifestos е специализирала своята дейност в производството на алуминиеви аксесоари и алуминиеви изделия.

https://www.ifestos.com

8
продукти

KSH

KSH e фирма доставчик. Компанията доставя продукти, които са специално произведени по поръчка на АКСЕС НОВЕЛО. 

http://www.obkov.com

10
продукти

MAUER

Mauer е водеща компания на пазара на заключващи системи в България. Oснована e през 1990 г. в град Варна. Основната й дейност е специализирана в разработване и производство на продукти с повишена степен на сигурност, която се базира на опита на водещи европейски компании. Към днешна дата Mauer е част от най-голямата група и глобален лидер в областта нa решенията за заключване на врати - АССА АБЛОЙ Груп.

https://www.mauer.bg

0
продукти

METAL

Metal е един от големите производители на секретни заключващи системи, дръжки за врати и прозорци, мебелен и строителен обков. От създаването си през 1910г., компанията следва политика на установяване на дълготрайни търговски контакти и пълното обхващане нуждите на строителните и индустриални производители от продуктите в тази област. Важен принцип в политиката на компанията е предлагането на продукти с гарантирано качество, които отговарят на европейските стандарти.

https://metal-ls.com/bg/

6
продукти

MARINA

MARINA е фирма доставчик. Компанията доставя продукти, които са специално произведени по поръчка на АКСЕС НОВЕЛО. 

http://www.marina.bg/bg/

16
продукти

PANIDIS

Гръцката компания Panidis проектира и произвежда голямо разнообразие от аксесоари за алуминиеви системи, аксесоари за стъклени панели, алуминиеви парапети и други. Фирмата непрестанно разработва нови продукти, които са съчетание от висококачествени материали и иновативни технологии. Panidis е една от най-модерните и динамично развиващи се гръцки индустрии в производството на части за алуминий.

https://www.panidis-sa.com/

0
продукти

PACHICO

В онлайн магазина на Аксес Новело ще намерите висококачествени продукти, произведени от компанията PaChico. Разгледайте нашите страхотни предложения, които са на промоционални цени!

http://www.pachico.net/

6
продукти

B&M

Компанията произвежда висококачествени EPDM и PVC уплътнители. 

http://bmcompany-bg.com/

5
продукти

PRODUCTA

Producta е световноизвестна италианска компания, която е специализирала своята дейност в производството на висококачествени EPDM и PVC уплътнители. 

http://www.producta.it/

0
продукти

HOPPE

Швейцарската компания HOPPE разработва и произвежда обков за врати и прозорци, изработен от алуминий, месинг, полиамид и неръждаема стомана. От средата на 70-те години брандът се утвърждава като пазарен лидер в своя сегмент в цяла Европа. Тези твърдения се подкрепят не само от заемания пазарен дял, но и от всеобхватната продуктова гама, иновативната способност и оптималното съотношение цена-качество.

https://www.hoppe.com

2
продукти

SOUDAL

Soudal е водещ световен производител на полиуретанави пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. За своята 50-годишна дейност компанията се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, който притежава производствени предприятия и представителства на всички континенти.

https://www.soudal.com/

0
продукти

GS

Повече от 20 години фирма GS произвежда и развива качеството на различните видове противокомарни системи, които са проектирани да отговарят дори на най-взискателните конструкции и на най-строгите Европейски стандарти. От само си създаване през 1996г., компанията  се занимава с проектиране и развитие на противокомарни системи. За кратък период от време GS разширява своята гама от продукти със слънцезащитни системи, вградени PVC врати, душ кабини и вани. От 2013г. увеличава обхвата на своите дейности, сключвайки споразумения за изключителна дистрибуция с големи европейски дружества за производство на мотори и автоматизирани системи. Дружеството е сертифицирано съгласно EN ISO 9001:2008, който гарантира безаварийното функциониране на неговите отдели и спазва всички изисквания на стандарт EN 13561:2004+Α1 относно маркировката CE върху продуктите, които произвежда. Продуктите на GS са монтирани в хиляди домове, създавайки една безопасна и приятна среда.

http://www.g-s.gr/

0
продукти

Koruflex

Иновативно течно защитно фолио на водна основа Koruflex.

https://koruflex.com/

0
продукти