Количка

0 артикула
Начало Марки

Марки

«1»

dormakaba

Dorma Group и Kaba Group, се сляха през месец септември 2015 година, за да образуват dormakaba (дормакаба). Сливането доведе до създаване на една от трите топ компании на глобалния пазар на решения в областта на сигурността и достъпа, с продажби надхвърлящи 2 милиарда Евро и с около 16,000 служители. dorma+kaba оперира в над 50 страни и присъства чрез производствени обекти и офиси за дистрибуция и обслужване на всички значими пазари. Заедно, двете компании предлагат на своите клиенти широка гама от продукти, решения и услуги в областта на сигурността и достъпа до сгради, така че тези клиенти да разполагат с всичко, свързано с достъпа, отварянето и затварянето на врати от един единствен източник. Портфолиото включва системи за заключване – от патрони, ключове и ключалки чак до изцяло мрежови решения за електронен достъп, но също така и системи за физически достъп и системи с автоматични врати, както и пълен набор панти и приспособления за врати и управления на врати. Тези изделия се допълват от продукти за запис на време и фирмени данни, ключалки с висока степен на сигурност, хоризонтални плъзгащи се стени и подвижни крила и панели.

https://www.dormakaba.com/bg-bg

129
продукти

Tremco-Illbruck

tremco illbruck е водещ европейски производител и доставчик на високо технологични уплътнители на силиконова, полиуретанова и хибридна основа, изолационни пародифузни мембрани, многофукционални уплътнителни ленти, продукти за лепене и пасивна противопожарна защита, както за строителството, така и за преработвателните индустрии.

http://www.tremco-illbruck.com/en_INT/home/

60
продукти

COLCOM GROUP

Colcom Group Италия, e лидер в областта на системи и аксесоари за закалено стъкло, произвежда панти, брави и крепежни елементи за врати и закалени стъклени панели. Този набор от аксесоари се фокусира върху иновациите и внимание на дизайна, и отговаря на нуждата на тези, които искат да направят своята среда по-красива, функционална и безопасна. Продуктовата гама на Colcom включва душ кабини, панти и обков за външни и вътрешни стъклени врати, прегради и плъзгащи системи, дръжки и ключалки. Иновативната хидравлична концепция на пантите Colcom в сериите Biloba и Triloba е една уникална технология, която е разработена и патентована като еволюция и синтез на пантите автоматични-механични и традиционните хидравлични за затваряне на врати, които вече са на пазара. Благодарение на постоянното усилие в разработването на иновативни продукти, Colcom Group се е утвърдила на световния пазар като основен избор в интериорния дизайн. Групата работи в цял свят с две марки, Colcom и Minusco, заедно с придобитата наскоро компания SADEV.

http://www.colcomgroup.it/en/

37
продукти

GU

След повече от 100 години на успех , Gretsch - Unitas е един от водещите доставчици на технологии за врати и прозорци,автоматични входни системи и системи за управление на сгради. Тук не само ще намерите най-добрата селекция от продукти, вариращи от обков за врати и прозорци за еднофамилни домове, през механизми за повдигане и плъзгане, паралелно отваряне и плъзгане, врати-хармоники и сложни системи за управление на сгради, но също и ако имате нужда от надежден доставчик със сертификация CE.

http://www.g-u.com/en/home.html

217
продукти

DR. HAHN

Dr. Hahn е водещ немски производител на панти за алуминиеви, метални и uPVC врати, който от десетилетия се свързва с безкомпромисно качество, надеждност и иновативни решения.

https://www.dr-hahn.eu/

7
продукти

Master

Master е една от водещите и най-иновативни италиански компании за производство на обков за алуминиеви врати и прозорци. Продуктите на компанията предлагат изключителни характеристики и са сертифицирани по най-строгите норми.

http://www.masteritaly.com/index.aspx?lang=eng

18
продукти

Heicko e-ast GmbH

Фирмата heicko e-ast GmbH е един от водещите немски доставчици на скрепителни и монтажни изделия за производство на прозорци, както и за автоматизирани системи за затваряне в Германия. Повече от 45 години компанията предлага беупречни продукти по отношение на продуктовата геометрия, качеството на материалите и разнообразие. Безупречното качество,  сертифицирането на продуктите във водещи институти в Германия,  отличното обслужване, както и придобитите специализирани знания са от решаващо значение за пазарния успех на фирмата "heicko e-ast GmbH".

 

https://heicko.de/About-us-EN/

0
продукти

Lavaal

Аксесоари за алуминиеви стситеми

http://www.lavaal.com/

18
продукти

Fischer

Крепежни системи

http://www.fischer.de/Home.aspx

40
продукти

Q-Vent

Вентилируеми фасадни системи

http://q-vent.eu/

0
продукти

PURENIT

PUREN gmbh е немски производител на плоскости PURENIT и пионер в производството на панели от рециклирана твърда полиуретанова пяна (PUR/PIR)

http://en.puren.com/

1
продукти

Medos

Медос е полска марка позната на местния пазар от 1995 година, но бързо привлича международно внимание. Фирмата произвежда обков за различни прозоречни системи и печели доверието на клиентите си със страхотното съотношение цена-качество.

http://www.medos.pl

9
продукти

Dorcas

Системи за контрол на достъпа

http://www.dorcas.com/

20
продукти
1
продукти

Lisus Technology

Компанията е специализирана при структурно точково окачване на фасадни и интериорни стъкла – тип „спайдър” .

http://www.lisus.com.sg/

64
продукти

ANDAC

Andac Profesional Matting Systems

http://andac.com.tr/

4
продукти

BKS

0
продукти
8
продукти

KSH

14
продукти
0
продукти
6
продукти
2
продукти
16
продукти
0
продукти
7
продукти

B&M

6
продукти
0
продукти

MPM

0
продукти
2
продукти
0
продукти

GS

От 20 години фирма GS произвежда и развива качеството на различните видове противокомарни системи, проектирани да отговарят на най-взискателните конструкции и на най-строгите Европейски стандарти. От създаването си през 1996 г. се занимава с проектирането и развитието на противокомарни системи, разширявайки същевременно своята гама от продукти със слънцезащитни системи, вградени PVC врати, както и с душ кабини и вани. От 2013 г. разширява обхвата на своите дейности, сключвайки споразумения за изключителна дистрибуция с големи европейски дружества за производство на мотори и автоматизирани системи. Дружеството е сертифицирано съгласно EN ISO 9001:2008, който гарантира безаварийното функциониране на неговите отдели и спазва всички изисквания на стандарт EN 13561:2004+Α1, относно маркировката CE върху продуктите, които произвежда. Основната ни грижа е бързото и отлично обслужване на нашите клиенти. Продуктите на GS, от обикновената мрежа на пружина до електрическата мрежа и специалните системи от тип плисе, са монтирани в хиляди домове, създавайки една безопасна и приятна среда.

http://www.g-s.gr/

12
продукти