Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

COLCOM GROUP, MINUSCO и SADEV официално в България!

Дата: 2017-03-18

 

 

                 

 

Хидравличните панти представляват гордостта на Colcom сред богатата продуктова гама на компанията. Чрез своята патентована технология тя прави затварянето на вратата постоянно и контролирано. Хидравличните панти са еволюцията и синтеза на "автоматичните механични" панти и традиционните хидравлични автомати за врати, които са отдавна познати на пазара.

Серията хидравлични панти Biloba, Triloba, Biloba Unica, Biloba EVO, Bilobina и Slash - хидравличната система за душ кабини, са резултат от иновативните разработки на Colcom, която винаги се стреми към технологично усъвършенствани решения.

Проектирани да бъдат използвани за вътрешни и външни врати, както и за душ кабини, тези продукти се характеризират с функционалност, гъвкавост, безопасност, издръжливост и отлично съотношение цена–качество, които надхвърлят очакванията към традиционните автомати за врати.

Намалените размери на механизмите дават на продуктите чист и елегантен дизайн, съчетан с лесен монтаж. Особеностите на хидравличната концепция са най-висока ефективност, заедно с високо техническо качество и безопасност. Голямо внимание се отделя и на естетиката, в съответствие с текущите архитектурни тенденции, които изискват по-изчистен външен вид.

Хидравличните панти на Colcom определят важна иновация в областта на обкова за стъклени врати и витрини, тъй като те са обхванати от международния патент на Colcom и са преминали през изтощителни тестове, за да осигурят функционалност и издръжливост.

 

Групата работи в цял свят с две марки, Colcom и Minusco, заедно с придобитата наскоро компания SADEV.

 

Подробна информация за продуктовата гама в Аксес Новело: https://access-novello.com/brand/152/colcom-group.html