Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Уплътнители за стъклени врати и витрини

Дата: 2018-11-02

В сезона на силните и студени ветрове се усеща най-много нуждата от добре уплътнени стъклени врати. Може да предпазите дома и офиса от течение чрез употребата на уплътнители за стъкло. Правилно подбраните продукти могат напълно да спрат вятъра, а богатият набор от различни решения в магазина на Аксес Новело позволява успешното завършване на всеки проект.

 

 

 

 

За първи път на българския пазар се предлага иновативната система за уплътняване на стъклени врати и витрини. Новите уплътнителите стъкло-стъкло осигуряват решение за целия периметър на вратата, включително и за долния праг. Системата се състои от 2 елемента Горен/долен уплътнител (за позиция D и C) и Страничен уплътнител (за позиция А и В), които могат да бъдат рязани по размер директно на обекта. Уплътнителите комбинират твърди и гъвкави части, които прилепват плътно между стъклата, без да възпрепятстват правилното движение на вратата. Тази страхотна функционалност не прави компромиси с визията, която е подобрена в пъти спрямо обикновените уплътнители. Новите продукти са прозрачни и имат самозалепващ слой, който прави монтажа изключително лесен. Подходящи са както за стандартни и ламинирани стъкла, така и за еднокрили и двукрили врати.

 

 

 

 

 

Силиконовите уплътнители с перо също играят незаменима роля в борбата с течението. Те са проектирани така, че не се нуждаят от лепилен слой и просто се поставят на вратата. Уплътнителите с меко перо прилепва плътно по стената и не пропускат студения въздух в помещението. Може да се използват и за уплътняване на фугата между врата и витрина, като допълнително изпълняват функцията на стопер за врата, ограничавайки движението й само в една посока.

 

 

            

 

 

Уплътнителите могат да предотвратят навлизането на вода в помещението. Така се осигурява допълнителна сигурност. Поради тази причина, те могат да бъдат използвани в мокри помещения и бани. Мекото перо се справя успешно с отблъскването на вода и уплътнява плътно при затворена позиция на вратата.

Често притеснение на клиентите е самият процес на монтажа, но то се оказва неоснователно при използването на продуктите, които Аксес Новело предлага. Уплътнителите са изключително лесни за поставяне и рязане по размер. Могат да бъдат монтирани буквално само за няколко минути и да разрешат трайно проблемите с течението.