Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Приложение на система за изнесен монтаж

Дата: 2018-04-23

Системата за изнесен монтаж, предлагана от Аксес Новело АД, набира все по-голяма популярност в строителния бранш. Тази система за врати и прозорци предлага комплексно решение за монтаж извън равнината на стената и отговаря на най-високите изисквания за здравина, шумоизолация, топлоизолация и въздухоплътност при ново строителство и пасивни къщи.

 

Поредния завършен обект с продуктите на Tremco illbruck, този път в кв. Драгалевци, София, може ясно да покаже предимствата на този начин за монтаж.

 

 

 

  

 

 

 

В допълнение на триъгълните профили за изнесен мотнаж, направени от иновативния материал PURENIT, на обекта се показват и възможностите за монтаж с универсална пародифузна мембрана ME508, която не само предпазва от, но и елиминира остатъчната влага от строителната равнина. Лепилният слой по цялата мембрана улеснява драстично работата и ускорява монтажа. Като краен резултат можем да видим едно безупречно изпълнения, отговарящо на най-високите стандарти на над 20 световни института.

 

 

 

 

 

 

 

Показва се и втори вариант за монтаж с помощта на мултифункционална самораздувна мембрана 3 в 1 Trioplex 652. Употребата  на този продукт елиминира нуждата от пародифузна мембрана и монтажна пяна, осигурявайки най-високи нива на защита и спестява до 80% от времето за монтаж. Самораздувната мембрана има високи нива на шумо и топлоизолация и издържа дори на директен дъжд, без да пропусне вода и влага.

 

 

 

 

 

 

По долния хоризонтал винаги е полезно да се положи и хидроизолация, за да се гарантира защитата на строителната фуга, дори при застояване на по-големи количества вода. На този обект е използвана EPDM хидроизолация , а този продукт има и вариант с 20мм лепилен слой, който фиксира изолацията за повърхността и улеснява значително монтажа.  

 

 

 

 

 

С употребата на продуктите от Tremco-Illbruck се гарантира безупречно качество и защита от най-високо ниво за всеки един строителен обект без значение от размерите му. Иновативните системи и вниманието вложено в дизайна на продуктите осигуряват лесна работа и ефективност при полагането, допринасяйки допълнително към ползите от богатата гамата на немската компания.