Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Преградни стъклени стени, стъклени врати и обков за стъкло

Дата: 2018-02-02

ПРЕГРАДНИ СТЪКЛЕНИ СТЕНИ, СТЪКЛЕНИ ВРАТИ И ОБКОВ ЗА СТЪКЛО

 

Със своята модерна визия и транспарентност, която значително повишава осветеността в помещенията, стъклото все повече навлиза в интериора на обществените сгради, офиси и частни домове. При нас ще намерите това, което с времето ще ви накара да почувствате удовлетворение от избора си в морето от многообразните възможности, които стъклото предоставя. Предлагаме висококачествен немски обков и прецизно изпълнение на широка гама стъклени врати - с алуминиеви каси, включително вградени в стъклени витрини, обков за композиции от стъкло, плъзгащи врати и специализирани нестандартни решения, открояващи се с характерен дизайн.

 

 

                     

 

Стъклените стени и витрини могат да бъдат изградени от единично закалено стъкло в комбинация със стягащ профил с дебелина 50mm, 44mm или 23mm, с декор цвят по рал, елоксиран алуминний или полирана неръждаема стомана. Витрините, които изграждаме могат да бъдат комбинирани с цялото многообразие от стъклени врати, които предлагаме, включително биха могли да се комбинират и с плътни, изработени от МДФ врати, както и с интериорни автоматични врати. Паралелно с витрините от единично закалено стъкло предлагаме системи за двойно остъкляване на водещи европейски доставчици, които от своя страна предлагат по-висока звукоизолация, притежават елегантен дизайн от алуминиеви профилни системи, които могат да бъдат изпълнени в многообразни конфигурации и в комбинация с различни видове врати с единично и двойно остъкляване, а също и от плътни ПДЧ плоскости.

 

 

                      

Онлайн поръчка на профил за витрини

Онлайн поръчка на готови стъклени врати

 

 

ПРОФИЛИ ЗА ВРАТИ ОТ ЗАКАЛЕНО СТЪКЛО "ALEXA"

 

Аксес Новело АД е сертифициран бизнес партньор на DORMA и предлага на българския пазар пълна гама продукти на марката - обков за врати, интериорни решения от стъкло за дома и офиса. Alexa AT23, AT23E и AT44 - касов профил за едностранно отваряеми врати (8 и 10 мм. стъкло). Alexa AT50 - касов профил за монтаж към стъклени фиксирани витрини (8 и 10 мм. стъкло). TP/TA шина за еднокрили и двукрили летящи врати. 

 

 

    

Онлайн поръчка на каси и обков

 

ОБКОВ ЗА СТЪКЛЕНИ ВРАТИ
 

При нас може да откриете голямо разнообразие от обков за стъклени врати, като нашите специалисти ще Ви препоръчат най-доброто според Вашите нужди.

 

 

   

   

Онлайн поръчка на каси и обков

СПЕЦИАЛНИ ЗАПИТВАНИЯ И КОНТАКТИ