Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Фуги без силикон

Дата: 2017-05-14

Серията от кристално-прозрачни твърди конектори за стъкло с двойнолепящи ленти на АКСЕС НОВЕЛО, Ви  дава възможност бързо и лесно да направите перфектната фуга при всякакви комбинации на единично и двойно-остъклени витрини БЕЗ използването на силикон.

 

 

Дали просто сдвоявате две стъкла в права линия или имате сложна комбинация от три перпендикулярни стъкла или сдвоявате две стъкла под прав ъгъл - резултатът ВИНАГИ е един и същ - БЕЗУПРЕЧНА КРИСТАЛНА ФУГА!

 

 

Конекторите с двойнолепящи ленти, освен че осигуряват безупречна кристална фуга, спомагат и за изправянето на две съседни стъкла и поставянето им в една равнина, като  елиминират проблема с разминатите стъкла по височина, особено при позиции със закалени единични стъкла или триплекс с височина над 2,5 метра.

Конекторите се предлага за следните дебелини на единични стъкла и триплекс: 8–8,8 мм; 10–10,8 мм; 12-12,8 мм; 15-15,8 мм и 16,8-17 мм.

За дебелини на стъклата 10-10,8 мм и 12-12,8 мм се предлагат всички варианти на конекторите – за сдвояване под 180 градуса, ъгъл на 90 градуса, стъкло перпендикулярно към друго стъкло, сдвояване под 135 градуса, троен конектор за три стъкла с обща фуга. За останалите дебелини на стъклата се предлагат конектори само за сдвояване под 180 градуса.

 

 

 

 

           

 

При сдвояване на прави стъкла се използват специални инструменти с вакуум лапи, във вариант с механизъм с винт или тресчотен механизъм.

 

         

 

Инструментите позволят лесно двете сдвоявани стъкла да бъдат поставени в една равнина и събрани едно към друго, така че да се получи добро залепване с лепилния слой на кристалния конектор между тях.

Всички варианти на кристлани конектори и инструмент за работа с тях, може да намерите на сайта на Аксес Новело или на този линк: http://access-novello.com/category/864/kristalni-konektori-za-stakleni-vitrini.html