Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Система за изнесен монтаж с марка Tremco illbruck

Дата: 2016-01-27

Системата за монтаж на врати и прозорци извън равнината на стената на TREMCO-ILLBRUCK предлага цялостно съвременно решение, отговарящо на най-високите изисквания за структурна здравина, топло-, шумо- и въздухоплътност на монтажа при ново строителство и пасивни къщи.

Системата спомага за подобряване на термичния комфорт, намаляване на топлинните загуби по периметъра на вратите или прозорците и ефективното извеждане на зоната на образуване на конденз извън строителната основа, като предотвратява поява на мухъл и плесени.

 

 

                         

 

Системата се състои от следните елементи:

1. Основен носещ профил, с размери от 35 мм до 200 мм височина. Дължина 1400 мм. Изработени от PURENIT, с относително голяма плътност и ниско тегло – от 5,8 до 7,5 кг/л.м. PURENIT е също така касифициран като клас на горимост B0 и се пробива и реже със стандартни инструменти.

2. Грунд АТ140 – полага се върху строителната основа с четка, преди полагане на лепилото. Належащ за използване при силно порьозни и бързопоглъщащи повърхности.

3. Бързо стягащо монтажно лепило SP340 – полагат се две ивици със специален триъгълен накрайник.

4. Мултифункционална самораздувна мембрана 3 в 1 Trioplex 652 – лентата се подбира спрямо ширината на профилната система на вратата или прозореца, като ширината на лентата трябва да е около 2-3 мм по-тясна. Избира се и подходящия размер като раздувност – от 3 до 12 мм в компресирано състояние и от 26 до 66 мм раздуто работно състояние. (ВАЖНО! – за пасивни къщи лентата трябва да е раздула не повече от 50% от маскималния си рамер, т.е. е напрегнато състояние).

Мултифункционалната мембрана TP 652 непропуска водните пари отвътре навън (паронепропусклива отвътре), предлага изключителна топло и шумоизолация в средата и е паропропусклива от външната страна, за да изведе остатъчна строителна влага, като същевременно е водонепропусклива отвън (тествана при 1000 Ра).

 

 

 

 

 

           

                             

           

 Предимства:

1. Сертифициран продукт от над 20 водещи институти, вкл. изпитания от ift Rosenheim и DIBt, одобрен за пасивни къщи

2. 10 годишна функционална гаранция

3. Шумоизoлация 43 db

4. Класисифициран в клас за противозломност  RC2 и RC3, съгласно DIN EN 1627-1630