Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Безапелационна защита за вашите PVC врати и прозорци от Gretsch-Unitas (GU)

Дата: 2015-03-30

По време на изложението Security Expo 2015 и Строителна седмица, Аксес Новело АД представи изключителните възможности на немския производител на обков Gretsch-Unitas (GU), за осигуряване на пълна защита на PVC врати и прозорци.

С помощта на водещия специалист в областта на анти-взлом решенията за PVC врати и прозорци, г-н Явор Василев (www.antivzlom.com), бяха направени симулации на взлом през дограмата с използването на множество инструменти - отверки, метален лост - тип "кози крак", бормашина. Тридневните опити и над 40 интервенции върху дограмата доказаха безапелационната защита, която Ви осигурява секюрити обкова на G-U. В зависимост от размера на прозореца, могат да се монтират до 15 точки на зашита чрез метални секюрити насрещници, надеждно закрепени и в армиращия профил на дограмата. Така, всяка точка би могла да устои на натиск до 1,5 тона. Добавената магнезиева плочка предотвратява всеки опит за разпробиване на дръжката и задвижване на брава-мартината отвън. Задължителен елемент за пълната анти-взлом защита е и дръжката с вграден ключ, който елиминира задвижването й отвън чрез пробив през профила или стъклопакета на дограмата.

Аксес Новело и www.antivzlom.com  Ви предлагат безплатна консултация за превантивно осигуряване на Вашата дограма или оглед на място.