Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Хидравличните панти на Colcom Group - безупречност във всяко отношение

Дата: 2019-12-03

 

 

През последните години употребата на хидравлични панти значително нарасна. Това се дължи на тяхната безупречност във всяко отношение. Хегемонът в производството на хидравлични панти е Colcom Group. Продуктите на италианската компания са изключително иновативни и висококачествени. Характеризират се с гъвкавост, функционалност, издръжливост, стабилност, безопасност и ненадминато до този момент съотношение между цена и качество. Продуктовата гама на Colcom Group надхвърля очакванията към традиционните автомати за врати. Това са само част от основните причини, които преди дълги години изстреляха бранда на световния връх и до ден днешен го превръщат в основен избор в интериорния дизайн.

 

 

Най-важното за безпрецедентния лидер, в производството и търговията със системи и аксесоари за закалено стъкло, Colcom Group

 

Както вече споменахме, Colcom Group e световен лидер в производството и търговията с иновативни и висококачествени системи и аксесоари за закалено стъкло. Компанията произвежда панти, брави, крепежни елементи за врати и закалени стъклени панели. Аксесоарите напълно отговарят на специфичните нужди на всички, които искат да направят своята среда по-красива, функционална и безопасна. Част от разнообразната продуктова гама на производителя са: душ кабини, панти и обков за външни и вътрешни стъклени врати, прегради и плъзгащи системи, дръжки, ключалки и други. Групата работи с две марки в цял свят - Colcom и Minusco, заедно с придобитата наскоро компания SADEV.

 

 

 

 

 

 

Какво трябва да знаем за хидравличните панти на Colcom Group?

 

Хидравличните панти на Colcom определят доста важна иновация в областта на обкова за стъклени врати и витрини. Те са обхванати от международния патент на Colcom и са преминали през изтощителни тестове, за да осигурят на потребителите устойчивост и функционалност. Всички панти на италианския производител преминават през стриктно тестване от над 1 милион цикъла, за да се гарантира тяхната ефикасност и издръжливост.  

Хидравличната концепция на пантите с марка Colcom, в сериите Biloba и Triloba, е една уникална технология от ново поколение, която е разработена и патентована като еволюция и синтез на пантите автоматични-механични и традиционните хидравлични за затваряне на врати, които са добре познати на пазара. Хидравличните панти от серия BilobaJC са проектирани да бъдат използвани за вътрешни и външни врати. Моделите от серия BilobaBT са предназначени за душ кабини.

Хидравличните панти на Colcom са с намалени размери на механизмите, които придават чист и елегантен дизайн. Монтират се бързо и безпроблемно, дори от непрофесионалисти в областта. Не са ви нужни допълнителни познания и умения, за да се справите с монтажа. Всички модели хидравлични панти разполагат с регулируема скорост на затваряне. Не създават съпротивление при рязко отваряне, което гарантира за допълнителната безопасност.

 

 

 

 

 

Хидравличните панти на Colcom Group в Аксес Новело

 

Разбира се, закупуването на хидравлични панти може да се тълкува като инвестиция в дългосрочен план. Най-важното при избора е да се обърне внимание на произхода, качеството и функционалностите на моделите. Съобразите ли се с тези основни насоки, може да бъдете сигурни, че сте взели най-рационалното и практично решение. В онлайн магазина на Аксес Новело ще откриете всички модели хидравлични панти от сериите Biloba, Triloba, BilobaJC и BilobaBT. Възползвайте се от промоционалните цени още днес. Нашият екип от професионалисти е на разположение да отговори на всички ваши въпроси. Свържете се с нас чрез формата за контакти в сайта или ни потърсете на посочените телефони.

 

 

Продуктова гама на Colcom Group в Аксес Новело: https://access-novello.com/brand/152/colcom-group.html