Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Аксес Новело представя: Най-предпочитаните и често използвани продукти в строителната индустрия и ремонтните дейности на tremco illbruck

Дата: 2019-12-11

 

Какво трябва да знаете за водещия световен производител tremco illbruck?

 

Tremco illbruck произвежда високотехнологични уплътнители на силиконова, полиуретанова и хибридна основа, изолационни пародифузни мембрани, многофункционални уплътнителни ленти, продукти за лепене и пасивна противопожарна защита, която е предназначена както за строителството, така и за преработвателните индустрии. Tremco illbruck е символ за качество и ефективност. Компания с утвърдено име, традиции на пазара и изключително добра репутация сред потребителите по цял свят. Компания, която никога не прави компромиси с качеството на своите продукти.

 

 

 

Продуктова гама на tremco illbruck в Аксес Новело

 

Продуктовата гама на tremco illbruck включва хидроизолационни и самораздувни ленти, пародифузни ленти, EPDM мембрани, висококачествени моментни лепила, лепила за пародифузни ленти, лепила за EPDM мембрани, кристални силикони, силиконови уплътнители за фуги, еднокомпонентни изолационни уплътнители, чистители за пяна, монтажна пяна, пистолетна пяна, спрейове за бутил и бутим, грундове за бутил и бутим, грундове за пародифузни ленти и EPDM мембрани и други.

 

Сред най-предпочитаните и често използвани продукти в строителната индустрия и ремонтните дейности с марка tremco illbruck са:

 

1. Лепило за EPDM мембрана - CT113 illbruck - лепилото е със специално разработена формула, която гарантира отлична адхезия между EPDM мембрани и всякакъв вид строителни основи. Препоръчително е преди стартиране на работните процеси да се направи проба за адхезия в малък участък. При необходимост грундирайте строителната основа с подходящ грунд (виж категория “Грундове и чистители”).

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12857/lepilo-za-epdm-membrana-5-l-ct113-illbruck.html

 

 

2. Моментно лепило - CY300 – течно, универсално, безцветно, нетоксично, супер здраво циано-акрилатно лепило, без разтворители, със среден вискозитет. Осигурява здрава връзка между дърво, метал, гуми, кожа, EPDM, пластмаси и други, за по-малко от 60 секунди.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12759/momentno-lepilo-cy300-20-g-tremco-illbruck.html

 

 

3. Еднокомпонентен изолационен уплътнител - OT301 illbruck - осигурява безкомпромисни херметични уплътнения между пародифузните мембрани на illbruck и строителната повърхност. Изолационният уплътнител може да бъде използван за всякакъв тип уплътнения, от които се изисква да предпазват от проникването на въздух.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12794/ednokomponenten-izolatsionen-uplatnitel-ot301-illbruck.html

 

 

4. Санитарен силиконов уплътнител за фуги - GS231 illbruck - предназначен е за фуги, които са подложени на влага. GS231 притежава добра устойчивост на стареене. Предлага отлична адхезия към всякакви материали, съчетана с висока здравина и отлична еластичност. Изключително подходящ е за всякакви кухненски и мокри помещения, приложим е за фуги около вани, душ кабини, огледала, стъкла и мивки.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12776/sanitaren-silikonov-uplatnitel-za-fugi-310-ml-model-gs231-proizveden-ot-tremco-illbruck.html

 

 

5. Монтажна пяна - FM310 illbruck - формира бързо втвърдяване. Образува здрава връзка с бетон, тухла, камък, мазилка, дърво, метал, PVC и други.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12553/montazhna-pyana-illbruck-fm310-750-ml.html

 

 

6. Чистител за пяна - AA290 illbruck

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12541/chistitel-za-pyana-500-ml-aa290-illbruck.html

 

 

7. Грунд за бутил и битум - ME901 illbruck - нанася се преди употребата на бутил лепенките ME402 illbruck и битум ME104 illbruck. Грундът подобрява адхезията на продуктите със студени и влажни повърхности, изравнява грапави повърхности и добавя допълнителна защита срещу атмосферните условия. Изсъхва бързо и може да се използва при температури до -5 градуса.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12787/grund-za-butil-i-bitum-me901-illbruck.html

 

 

8. Чистител AT200 illbruck – почиства и обезмаслява както различни повърхности, така и работни инструменти. Изсъхва бързо и е изключително лесен за използване.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12786/chistitel-at200-illbruck.html

 

 

 

 

 

Защо да изберете продуктите на tremco illbruck от Аксес Новело?

 

 

Аксес Новело предлага на своите клиенти най-често използваните продукти както в строителната индустрия, така и при ремонтните дейности. Продукти, които са необходими на всеки професионалист или домашен майстор за качествена и безпроблемна работа. Най-добрите и практични решения за всяка ситуация може да откриете само в онлайн магазина на Аксес Новело. При въпроси, не се колебайте, свържете се с нас. Нашият екип е на ваше разположение. Възползвайте се от промоционалните цени. Заложете на високото качество и утвърдения произход на продуктите. Пазарувайте бързо, лесно и изгодно.

 

 

Пълна продуктова гама на tremco illbruck в Аксес Новело:

https://access-novello.com/brand/118/tremco-illbruck.html

 

 

Хидроизолационни ленти, самораздувни ленти, пародифузни ленти и EPDM мембрани:

https://access-novello.com/category/833/hidroizolatsionni-i-samorazduvni-lenti-parodifuzni-i-epdm-membrani.html