Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Заключващи устройства и механизми от WILKA в Аксес Новело

Дата: 2020-05-12

 

Благодарение на дългогодишния опит и доказания професионализъм, Аксес Новело се превърна в предпочитан търговски партньор на утвърдени световни производители. Аксес Новело е официален дистрибутор за България на световноизвестните компании dormakaba, tremco illbruck, Colcom Group, Dr. Hahn, Gretsch – Unitas (GU), Master Italy, Fapim, Heicko e-ast GmbH, Fischer, Lavaal, Dorcas и други.

 

Още една широко разпознаваема марка в световен мащаб избра Аксес Новело. Представяме ви WILKA. Компанията е специализирала дейността си в създаване на цялостни решения в областта на заключващите механизми и устройства.

 

 

История на германския производител WILKA

 

WILKA е основана през 1865 г. под името на собственика Wilhelm Karrenberg и първоначално произвежда мебелни брави. През десетилетията WILKA се разширява и започва да разработва допълнителни технологии за заключване. Производителят има няколко патента в областта на заключващата технология.

 

„Вашите цели са нашата мотивация, вашата мотивация е нашата мисия”

 

Воден от този принцип, екипът на WILKA произвежда иновативни продукти, които са съчетание от модерност и традиции. Над 150 години корпоративна история превърнаха WILKA в това, което е днес. Брандът се гордее, че все още е семеен бизнес, който определя своя собствен курс. Квалифицираното майсторство на ключарите от изминалите векове е запазено и до днес.

 

 

 

 

Продуктова гама на WILKA в Аксес Новело

 

В онлайн магазина на Аксес Новело ще намерите разнообразие от модели езикови брави, патрони за брави, централни насрещници за ролкови и езикови брави и други. Продуктовата гама на WILKA е сертифицирана по DIN EN ISO 9001. По този начин се гарантира най-високия стандарт за качество.

 

При нас ще откриете над 3 500 артикула, които са разделени в 28 продуктови групи. Желанията ни за развитие и за предлагане на най-иновативните, доказани и добри решения за нашите клиенти ни мотивират непрестанно да се развиваме. Всички продукти в Аксес Новело са с доказан произход и качество и притежават отлична техническа подкрепа.