Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Летните намаления са тук с отстъпки до 25%

Дата: 2020-07-01

 

С настъпването на лятото температурите продължават да се покачват, но цените на стотици продукти в онлайн магазина на Аксес Новело намаляват. Летните намаления са тук с отстъпки до 25%. Разгледайте ги в категория “Горещи оферти“. Част от продуктите на промоционални цени са горните и подови автомати за врати, хидравличните панти, антипаник механизмите и комплекти, силиконите, електрическите насрещници, универсалните препарати за поддръжка и почистване на дограми, дръжките за врати и прозорци, уплътнителите за стъклени врати и душ кабини, европатроните и други.

 

Всички продукти, които Аксес Новело предлага на своите клиенти са произведени от световноизвестни компании и са изработени от най-висок клас материали, които гарантират за здравината и издръжливостта им. В допълнение, продуктите предоставят перфектна техническа подкрепа. В онлайн магазина ще намерите повече от 3 500 продукта, разпределени в 28 продуктови групи. Възползвайте се от промоционалните цени още днес. Пазарувайте неограничено. Бързо, лесно и удобно.

 

Аксес Новело е официален дистрибутор за България на водещи световни компании като dormakaba, Colcom Group, tremco illbruck, Gretsch – Unitas (GU), Dr. Hahn, Master Italy, Fischer, Fapim, heicko e-ast GmbH, Dorcas и други. Екипът на Аксес Новело има над 15 години професионален опит в областта на алуминиевите и PVC прозоречни и фасадни решения и е на разположение при въпроси и запитвания.

 

В официалния канал на Аксес Новело в youtube може да намерите полезни и интересни видеа за приложения и начини на монтаж на различни продукти, продуктови представяния и корпоративни видеа на лидерите в бранша.

 

Харесайте нашата страница в facebook, за да не пропускате най-актуалните ни предложения и най-новите продукти на пазара.