Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Virasafe - новото антибактериално покритие на Colcom

Дата: 2020-10-19

 

Virasafe е ново антибактериално покритие на полимерна основа, което има способността да отделя сребърни йони, оставяйки естетическия характер на основния завършек непроменен. Приложимо е върху предмети както за интериора, така и за екстериора. Покритието е подходящо за обществени места, домашна среда, градско и обществено ползване, помещения за настаняване и за санитарна употреба.

 

 

Действия и нанасяне на Virasafe

 

Virasafe действа предимно върху бактерии, микроорганизми и микроби (в съответствие с европейския стандарт ISO 22196). Virasafe започва своето бактерицидно и антимикробно действие веднага след нанасянето. Има траен ефект през целия живот на покритието. Не променя стандартните цветове на покритията, което означава, че стандартните покрития могат да бъдат съчетани с Virasafe без никакво притеснение. Покритието може да бъде нанесено върху различни видове дръжки, брави, патрони и други продукти с марка Colcom.

 

 

 

 

Продуктова гама на Colcom в Аксес Новело

 

Продуктовата гама на световноизвестния италиански производител Colcom включва брави, насрещници, панти и свободни панти за стъклени врати, горни и странични държачи, хидравлични подови автомати и хидравлични панти за стъклени врати и душ кабини със стоп функция и функция против вятър. Иновативната хидравлична концепция на пантите Colcom, в сериите Biloba и Triloba, е уникална технология от ново поколение. Разработена и патентована като еволюция и синтез на пантите автоматични-механични и традиционните хидравлични за затваряне на врати, познати на пазара. Продуктите на Colcom изцяло отговарят на специфичните нужди на всички, които искат да направят своята среда по-функционална, красива и безопасна. Аксес Новело е официален дистрибутор на Colcom за България.

 

Може да разгледате продуктите на гиганта като последвате линка:

https://access-novello.com/brand/152/colcom-group.html.

 

Гледайте видеа, свързани с различните приложения, представяния и монтаж на продуктите на Colcom, в официалния канал на Аксес Новело в YouTube.  

 

Не пропускайте нищо. Харесайте ни във facebook.