Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

SP350 Fix & Seal High Tack - следващо поколение свръхсилно лепило с първоначално захващане

Дата: 2020-10-26

 

Бързо стягащото хибридно лепило - SP350 Fix & Seal High Tack на tremco illbruck е приветствано от редица потребители на пазара като следващото поколение свръхсилно лепило с първоначално захващане. SP350 Fix & Seal осигурява отлична адхезия към най-често срещаните строителни основи, включително зидария, мазилка и дървен материал. Лепилото е разработено по специална формула, базирана на усъвършенствани хибридни полимери, която спестява време и пари.

 

 

Приложения на хибридното лепило и инструкции за употреба

 

Лепилото се прилага при температури между 5 °C и 40 °C, след което в експлоатация ще толерира крайности от -40 °C до +90 °C. Нанася се лесно, бързо и безпроблемно - няма нужда от механични фиксатори, подложки или смесители. Бързо стягащото хибридно лепило остава напълно еластично! Използва се от професионалисти в бранша, както и от непрофесионалисти. Употребата е в три лесни стъпки:

 

     1. Нанасяне - нанася се SP350 Fix & Seal High Tack

     2. Позициониране - позиционира се елементът, който трябва да се фиксира

     3. Време за стягане – изчакват се 5 секунди, докато лепилото стегне

 

 

Нанасянето се извършва със стандартен пистолет. Важно е да отбележим, че може и да се боядисва. Хибридното лепило SP350 Fix & Seal е изключително подходящо както за вътрешни, така и за външни работи. Адхезивният филм ще се втвърди на дълбочина от 3,5 мм. - през първия ден и  може да издържи удължаване до 470%. За големи области на залепване, SP350 Fix & Seal трябва да се нанася през определено разстояние, например през 100 мм. Препоръчва се работната зона да се вентилира правилно, въпреки че лепилото не съдържа разтворители и е химически неутрално, устойчиво на слънчева светлина и атмосферни влияния.

 

 

Продуктите на tremco illbruck в Аксес Новело

 

Компанията tremco illbruck е лидер в производството на високотехнологични уплътнители на полиуретанова, силиконова и хибридна основа. Освен строителна химия, продуктовата гама на бранда включва продукти за хидроизолация и пароизолация - хидроизолационни и самораздувни ленти, пародифузни и EPDM мембрани, бутил ленти, битумни ленти и други.

 

Разгледайте всички продукти с марка tremco illbruck.

 

За още интересни и полезни материали, оставете по един like в официалната ни страница във фейсбук