Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Premium модели панти за PVC врати от Dr. Hahn

Дата: 2020-11-16

 

Все по-голяма част от хората започват да обръщат внимание на пантите за врати. Тази тенденция се забелязва не от вчера и по всичко личи, че ще се запази още дълго. Разнообразието от модели на пазара е огромно. Производителите на панти също не са малко. Колкото до цената – тя варира в широк диапазон в зависимост от качеството, дизайна, характеристиките и функционалностите на пантата. Днес решихме да ви представим два доста търсени модела панти за PVC врати, които са доказали своята здравина, издръжливост и дълъг срок на експлоатация.

 

 

 

Бестселърите - KT-N 6R и KT-V 6R

 

Пантите притежават модернизиран дизайн. По-запознатите от вас веднага ще забележат тънкия профил на острието на шарнирната рамка. Моделите са по-фини. Въпреки това запазват пълната си носеща способност. Функцията за регулиране на височината на променливата позволява преместване на крилото на вратата.

 

Пантите за PVC врата KT-N 6R и KT-V 6R са предназначени за PVC системи с височина на перото: 15 -20 mm, 18 - 23 mm и 22 - 27 mm. Товароносимостта е 140 кг. Може да достигне до 160 кг. при използване на KT-FIX. Модел KT-N 6R се предлага в два цвята – бял и кафяв RAL8077. Изборът на цвят при модел KT-V 6R е по-голям - бял, кафяв RAL8077, сив TITAN F9 и златист GOLD F4. Инсталирането на моделите е бързо и лесно. Може да се извърши и от непрофесионалисти в бранша. Подробна информация за KT-N 6R и KT-V 6R, както и всички налични инструкции за настройка ще намерите във файловете, които са прикачени към моделите в онлайн магазина.

 

Монтаж KT-V 6R

 

 

 

Монтаж KT-N 6R

 

 

 

Високо качество от Германия

 

Премиум моделите панти за PVC врати са изработени от Dr. Hahn. Немската компания е водещ производител на панти за метални, алуминиеви и uPVC врати. Продуктовата гама на бранда се характеризира с надеждност, иновативност и безкомпромисно качество. Важно е да отбележим, че Dr. Hahn е носител на редица награди от международни конкурси.

 

За допълнителна информация за продуктите и новостите около Dr. Hahn следете нашата официална facebook страница www.facebook.com/accessnovello или на www.access-novello.com.