Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

MASTERShield® - антибактериално покритие от Master Italy

Дата: 2020-11-23

 

Пандемията Covid-19 значително допринесе за повишаване на осведомеността относно най-добрите практики за непрекъсната дезинфекция на повърхности, които докосваме с ръце. За да отговори на това изискване, Master Italy, лидер в производството и предлагането на обков за алуминиеви врати и прозорци, създаде антибактериалното покритие MASTERShield®, което осигурява активна защита точно там, където е най-необходимо.

 

 

Действия, предимства и предназначения

 

За производството на MASTERShield® е използвана технология, която е базирана на излъчването на сребърни йони. Ефективността на покритието е тествана съгласно JIS Z 2801: 2000 - стандартна японска методология, при която покритието е подложено на атака от колония от микроорганизми, предварително избрани и числено идентифицирани. Антибактериалната активност се активира постепенно и става стабилна след 24 часа, когато намаляването на броя на микроорганизмите е от 99% до 100%. Покритието е предназначено за дръжките за врати и прозорци, а именно сериите Comfort, Linea Italia и Minimal Design, като е подходящо и за цялата продуктова гама на бранда. MASTERShield® предотвратява разпространението на микроби и намира приложение в болници, училища, индустриални или развлекателни съоръжения и други. Осигурява на покритията на дръжките по-голяма устойчивост срещу разпространението на микроорганизми.

 

 

 

Предимствата на MASTERShield® не се ограничават до антибактериалното действие! Когато се нанася върху повърхността на аксесоари, вече обработени с бои и покрития, дори и със специални, подобрява степента на защита на продуктовата основа, осигурявайки по-голяма устойчивост на атмосферни влияния и подобрено естетическо въздействие по отношение на цвета, яркостта и структурата. Покритието MASTERShield® е само първата стъпка от по-голям проект на Master Group, който има за цел допълнително да разшири гамата от покрития за дръжки, аксесоари и други.

 

 

 

Продуктова гама на Master Italy в Access Novello

 

Продукти с марка Master Italy - панти за алуминиеви врати, скрити панти за алуминиева дограма, подложки за панти, дръжки за алуминиеви врати и прозорци, розетки, сглобки, комплекти и ножици за двуосово отваряне, шнапери за врати и много други, ще откриете в нашия онлайн магазин. Разгледайте и най-предпочитаните колекции дръжки на Master Italy - Comfort и Italia.

 

Следете нашия официален youtube канал, за да не пропускате нищо. Бъдете в час с най-актуалните тенденции в бранша и с най-новите продукти на пазара.