Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

SVA и SVI – новите антипаник брави от dormakaba

Дата: 2020-12-07

 

Dormakaba произвежда интелигентни и сигурни решения за достъп. Мисията на бранда е да създава продукти, с които гради по-сигурно бъдеще. Доказателство за това е продуктовата гама на dorma, която осигурява удобни и ефективни инфраструктури и предоставя възможност за защита на сгради и домове. Dormakaba винаги поставя високи стандарти по отношение на качеството, надеждността и издръжливостта. Компанията е лидер в индустрията и предлага устойчиви продукти, услуги и решения. Ето и кратка статистика, потвърждаваща това, което разказахме:

 

  • 15 000 служители в цял свят
  • 130 държави, в които dormakaba има представителства
  • 150+ години опит
  • 2.5 милиарда CHF продажби през FY 2019/20
  • 2 000+ патента за продукти и софтуер
  • 150 000 000 продадени автомати за врати от 1950 г. насам

 

 

Какво трябва да знаете за антипаник бравите?

 

SVA и SVI са новите антипаник брави за двукрили врати, които допълват съществуващото портфолио от аварийни брави – серия SVP. Предназначени са за активно крило (SVA) и за пасивно крило (SVI). Моделите притежават механично заключване, както и заключване с дръжки. Гарантират за сигурността на вратата благодарение на автоматичното заключване - след затваряне на вратата. Разполагат с автоматична функция за извеждане в посока към изхода и интегриран LED сензорен дисплей, улесняващ поддръжката и монтажа. Бравите от серията могат да бъдат инсталирани и на летящи врати с операторите oт серия ED. Подходящи са за евакуационни пътища и аварийни изходи и са перфектното решение за врати с безконтактен вход/изход от сгради. SVA и SVI са сертифицирани по EN 179, EN 1125, EN 12209 и EN 14846 и предоставят напълно автоматизирано решение.

 

 

 

Антипаник механизми за врати в Access Novello

 

В онлайн магазина на Access Novello ще намерите висококачествени антипаник механизми и устройства за врати. Очакват ви повече от 130 продукта, произведени от dormakaba – горни и подови автомати за врати, антипаник механизми, механизми за плавно затваряне, оператори за летящи врати, сетове за плъзгащи и стъклени врати, обков за душ кабини, панти за душ кабини и врати, дръжки за врати и прозорци, аксесоари и много други. Access Novello е официален дистрибутор за България на водещи световни производители като dormakaba, tremco-illbruck, Fapim, Colcom Group, Dr. Hahn, Master Italy и други.

 

Търсите най-точното техническо решение? Изберете Access Novello.