Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

8 секунди са необходими за отварянето на незащитена PVC дограма!

Дата: 2016-02-09

На всеки 24 часа в столицата се извършва обир на дом или офис.

Времето, необходимо за престъплението е от 3 до 5 минути. В 80% от случаите крадците проникват в домовете, докато стопаните им спят, а неукрепената PVC дограма свежда процеса само до 8 секунди!

Бързо и безшумно. Само 8 секунди са необходими за отварянето на един PVC профил. Статистиката показва, че почти всички нахлувания стават възможни с помощта на най-обикновена отвертка.

Всички тези факти ни карат да са си задаваме баналните въпроси: Може ли дома ни да бъде нашата крепост и каква е цената на спокойствието?

 

Ние знаем отговорите...

Ние знаем, че всяка PVC дограма може да бъде укрепена достатъчно здраво с до 14 точки на заключване, всяка от които може да поеме натиск от тон и половина, което я прави абсолютно неотваряема при

злонамерена интервенция. И знаем, че цената за усилване на стандартно паянтовия PVC профил е толкова ниска, че не си струва да бъде обмисляна, защото започва от 50.00 лв.

 

 

НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ, ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

Ние ще извършим за Вас напълно безплатен оглед и ще представим на Вашето внимание професионално решение за максимална сигурност.

В 80% от случаите, пътят на крадеца минава през прозореца или балконската врата, защото PVC дограмата може да бъде отворена за 8 секунди с обикновен инструмент - като отвертка!

 

 

Ние предлагаме решение!

Защитата на дограмата се състои в осигуряването на най-слабите й места (точки на проникване). Ние монтираме качествено и компетентно Анти-взлом защити с висока степен на сигурност - секюрити обков от висок клас с от 4 до 14 точки на заключване на крило или врата. Монтажа се извършва на място, независимо от PVC профила на системата.

Уникалното при монтиране на секюрити механизмите за PVC дограма е, че дори прозореца или вратата да са отворени на двуосов механизъм, те пак остават заключени на няколко места, без шанс да бъдат отворени отвън.

Услугите, които предлагаме са комплексни, за да осигурят Вашата сигурност и спокойствие при най-добри ценови условия.

Антивзлом механизмите могат да бъдат единствената 100% процентова сигурност на дома или офиса Ви, всичко останало като резета, райбери

и техните производни са неестетична и ненадеждна притурка към дограмата Ви.

Противовзломният обков е напълно съвместим с всички PVC профили, дори те да са на повече от 10 години. Обкова се монтира на различен тип

прозорци, независимо дали формата им е стандартна или нестандартна.

Успешно може да се приложи дори за входни и балконски врати.

Антивзлом системите, които предлагаме са сигурна и интелигентна защита, непреодолима дори за най-добрите крадци. Ние Ви гарантираме, че Вашият дом ще бъде превърнат във Вашата крепост!

 

 

ПОРЪЧАЙТЕ АНТИВЗЛОМ ОБКОВ ЗА PVC ДОГРАМА! ЗАЩИТЕТЕ СЕ ОТ КРАЖБА И НЕКАНЕНИ ГОСТИ! ПОТЪРСЕТЕ НИ ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ:  www.access-novello.comwww.antivzlom.com