Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

НОВО! Продуктова гама на Irion Vertriebs GmbH в Аксес Новело

Дата: 2019-11-06

 

 

Компанията Irion Vertriebs GmbH е специализира своята дейност в производството на пистолети за пяна и апликатори за шпакловане. Продуктите на Irion са изработени са от висококачествени материали. Притежават ненадминати полезни свойства, разполагат с внедрени технологии от ново поколение, които значително улесняват работните процеси и са изключително издръжливи на тежки натоварвания. Гарантират максимална удовлетвореност и безпроблемна работа. Към днешна дата, Irion e най-иновативният производител на пистолети за пяна и апликатори за шпакловане.

 

 

Продуктова гама на Irion в Аксес Новело

 

В онлайн магазина на Аксес Новело ще откриете пълна гама продукти на Irion, която включва разнообразие от модели пистолети за уплътнители, пистолети за уплътнители с литиево-йонни батерии, пневматични пистолети за уплътнители, про пистолети, пистолети за дву-компонентни картуши, пистолети за пяна, пистолети за нанасяне на фуги, аксесоари и резервни части. Част от аксесоарите са: пластмасови и алуминиеви накрайници, про накрайници, бутала, тръби, уплътняващи гуми, предни и задни капачки, резервни батерии, шпакли, спрейове и други. Продуктите на Irion се характеризират с уникален дизайн, издръжливост, ефективност, функционалност и надеждност. Екипът на Аксес Новело е на ваше разположение и ще ви помогне да вземете най-изгодното и правилно решение.

 

 

Про пистолет Ексепт 400

 

Про пистолет Ексепт 400 от Irion е изключително подходящ  за продължителна работа. Използва се за плътни химически материали. Притежава ротационен корпус, кука за окачване и отвор за рязане. Моделът е с внедрена функция „без да капе”.  Дръжката и спусъкът на Ексепт 400 са гумирани. Съотношение натиск: - 19:1. Про пистолетът е предназначен за картуши 310 ml/10.5 fl oz и за опаковки 400 ml/11.6 fl oz.

Про пистолетите XP Делта, Ексепт 310, Ексепт 400 и Ексепт 600 са произведени с иновативни природосъобразни компоненти и са защитени от корозия.  

 

 

 

 

 

 

Пистолети за пяна

 

Професионалистите предпочитат про пистолетите за пяна на Irion. Моделите са компактни и леки. Разполагат с удобна ръкохватка и винт за регулиране на струята. Ръкохватката е гумирана. Всеки модел притежава различни предимства. Екипът на Аксес Новело препоръчва следните модели: Шортгън, Ерго, Метал Лайт, и Метал Лайт – плюс. Пистолетите за пяна от серия Х7 също не са за изпускане. Предлаганите аксесоари са: пластмасови накрайници, пластмасови тръби за удължаване, финни накрайници и други.

 

 

 

 

 

 

Продуктова гама на Irion: https://access-novello.com/brand/157/irion-vertriebs-gmbh.html