Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Усети магията в помещението със стъклена врата с алуминиева каса Dorma АТ44 Junior Office

Дата: 2019-09-05

Когато се търсят висококачествени, изключително технологични и иновативни решения в областта на сигурността и достъпа, няма как да не се спомене Dormakaba. Dormakaba е сред най-разпознаваемите и предпочитани марки в цял свят. Продуктите на производителя се предлагат в над 50 страни по света. В Аксес Новело ще откриете пълна гама продукти с марка Dormakaba: горни автомати за врати - серия TS, подови автомати за врати - серия BTS, капаци за подови автомати за врати, панти - серия Dorma Studio Rondo и серия Junior Office, обков за душ кабини, дръжки за врати - серия Dorma Pure, стъклени врати с права каса, стъклени врати с ъглова каса, сетове за стъклени врати, горни панти за стъклени врати, долни панти за стъклени врати, подови ключалки за стъклени врати, каси за стъклени врати, комплекти за еднокрила врата, брави със заключване, ролки за брави, подови букси, подови лагери, тръбни дръжки, заключващи механизми, централни насрещници за брави, насрещници за брави, електрически насрещници, хоризонтални щанги, регулируеми насрещници за стандартни еднокрили/двукрили PVC врати, позициониращи и стандартни рамена, плъзгащи шини, оператори за летящи врати, панти за дървени врати и други.

 

 

 

 

 

 

 

 

Стъклена врата с алуминиева каса DORMA АТ44 Junior Office и обков Dorma Junior Office

 

Представяме ви комплект стъклена врата с алуминиева каса Dorma Alexa AT44 (готова за монтаж) и обков Dorma Junior Office. Стъклената врата е предназначена за офис помещения и конферентни зали. Може да се използва и като интериорна врата в частни домове. Притежава покритие елоксация. Размери: ширина - до 1 000 мм., дебелина на крилото: 8 - 10 мм., максимално тегло: 55кг. (2бр. панти). Стъклото се предлага в две разновидности: закалено, прозрачно стъкло - 8 мм. или 10 мм. и закалено, химически мат - 8 мм. или 10 мм. Срокът за изработка е 10 работни дни. Аксес Новело предлага и монтаж за територията на гр. София.

 

 

 

Спецификация на стъклена врата с алуминиева каса Dorma AT44 Junior Office и обков Dorma Junior Office

 

1. Касов профил за едностранно отваряеми врати. Профил за дебелина на стъклените крила на вратите 8 мм. и 10 мм. Подходящ e за монтаж на обков Studio, Junior Office или Medio. Подходящите панти за монтаж са с дълбочина на фалца 24 мм. Стокова дължина: 5 500 мм.

 

Размери на врата (по избор):

- височина до 200 см. / широчина до 80 см.

 

- височина до 210 см. / широчина до 90 см.

 

- височина до 220 см. / широчина до 100 см.

 

 

2. Брава от серия Studio Rondo – със заключване и евро патрон (за монтаж на дръжки без розетка). Серията Studio Rondo притежава прости и изчистени линии, които подчертават прозрачността на стъклените врати. Максималното тегло на вратата е 45 кг. Максималната широчина на вратата е 1000 мм. Дълбочината на застъпване (фалц) на касата за стъкло 8 мм. трябва да бъде 24 мм., за стъкло 10 мм. – 26 мм.

 

3. Два броя алуминиеви панти за монтаж към каса с ос на въртене, които са окомплектовани с втулка и поцинкован стоманен щифт. В комплекта са включени два насрещника, самозалепващо се алуминиево фолио, което покрива видимите винтове на пантите, и винтове за монтаж на панти М4х16, изработени от неръждаема стомана.

 

4. Дръжки от серия Studio Rondo – без розетка

 

5. Европатрон – 60 мм., симетричен, 31/31 мм., 3 ключа

 

6. Подов стопер от неръждаема стомана с гумен пръстен

 

 

 

 

 

 

 

 

Готови стъклени врати: https://access-novello.com/category/836/gotovi-stakleni-vrati.html

Продуктова гама на Dorma: https://access-novello.com/brand/109/dormakaba.html