Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Начало Марки

dormakaba

Филтри

dormakaba

Dorma Group и Kaba Group, се сляха през месец септември 2015 година, за да образуват dormakaba (дормакаба). Сливането доведе до създаване на една от трите топ компании на глобалния пазар на решения в областта на сигурността и достъпа, с продажби надхвърлящи 2 милиарда Евро и с около 16,000 служители. dorma+kaba оперира в над 50 страни и присъства чрез производствени обекти и офиси за дистрибуция и обслужване на всички значими пазари. Заедно, двете компании предлагат на своите клиенти широка гама от продукти, решения и услуги в областта на сигурността и достъпа до сгради, така че тези клиенти да разполагат с всичко, свързано с достъпа, отварянето и затварянето на врати от един единствен източник. Портфолиото включва системи за заключване – от патрони, ключове и ключалки чак до изцяло мрежови решения за електронен достъп, но също така и системи за физически достъп и системи с автоматични врати, както и пълен набор панти и приспособления за врати и управления на врати. Тези изделия се допълват от продукти за запис на време и фирмени данни, ключалки с висока степен на сигурност, хоризонтални плъзгащи се стени и подвижни крила и панели.

 

Dorma

 

 

Какво трябва да знаете за марката dorma?

 

 

Dorma или dormakaba е една от топ марките в световен мащаб, когато става въпрос за решения в областта на сигурността и достъпа. Нейните годишни продажби надхвърлят 2 милиарда евро, а служителите, работещи в различните й производствени обекти и офиси за дистрибуция, са близо 16 000. Понастоящем продуктите на dorma се предлагат в над 50 страни по света, влизайки в безброй домове, бизнес и обществени сгради, и оставяйки собствениците и обитателите им напълно доволни и удовлетворени.

 

 

 

Dorma 1
Dorma - най-добро качество!

На какво се дължи този огромен успех на марката dorma? На първо място, на качеството и ефективността, които тя предлага на своите клиенти. Всъщност брандът е създаден вследствие обединението на две от най-авторитетните компании в сферата на сигурността – Dorma Group и Kaba Group. Компании, които поотделно имат над 150 години опит и традиции в тази сфера. Компании, които от 2015 година са обединени в общо дружество, за да могат да предоставят на своите клиенти максимално високо качество, множество иновативни технологии и всякакви допълнителни екстри. Към настоящия момент dorma предлага изключително богата и разнообразна гама от продукти, способна да отговори на всякакви клиентски нужди и изисквания по отношение на достъпа.

 

 

 

Какви продукти може да ви предостави dorma?

 

 

Няма как в един текст да споменем всички категории и видове продукти, които марката dorma предлага на пазара. И все пак ще се спрем на най-главните сред тях, извеждайки основните им свойства и отличителни характеристики. Ето какво може да ви предостави dorma:

 

 

Брави за врати от dorma – dorma ще ви предостави само и единствено първокласни брави за врати. Брави, които са способни да гарантират необходимите дози сигурност на дома или офиса ви. Брави, които освен надеждни, са и устойчиви, и ще ви вършат работа за дълъг период от време. В каталога на dorma са налични както стандартни брави, така и такива с различни допълнителни приспособления по отношение на сигурността. В този смисъл всеки потребител има възможност да направи верния за себе си избор, в зависимост от типа на помещението и съхраняваните в него принадлежности.

 

 

 

Dorma 2
Dorma - купете сега!

Дръжки за врати от dorma – ще откриете богата гама от статични и подвижни дръжки за врати от марката dorma. Всички модели са направени прецизно и освен отлична функционалност, гарантират и голяма устойчивост във времето. Имате възможност да си изберете дръжка dorma в предпочитаните от вас форма, цвят и дизайн. Дръжка, която да пасне по най-добрия начин както на изгледа на вашата врата, така и на цялостната атмосфера в дома ви.

 

 

 

Други елементи на обкова за врати от dorma – можете да си закупите и други елементи на обкова за врати от марката dorma. В това число сетове, патрони, розетки и т.н. Бъдете напълно спокойни и сигурни относно качеството на въпросните елементи, защото то е наистина първокласно и гарантирано посредством дългия опит и традиции на компанията в производството на продукти от областта на сигурността и достъпа.

 

 

Обков за душкабини от dorma - в каталога на марката dorma са налице и множество продукти от категория „Обков за душкабини“. Ако се доверите на dorma, ще имате възможност да си набавите качествени панти и други елементи за душкабината, отличаващи се с висока функционалност и голяма устойчивост във времето.

 

 

Готови стъклени врати от dorma – готовите стъклени врати са още един висококачествен и прецизно изработен продукт, който dorma ще ви предостави. Те са готови за монтаж, с алуминиеви каси, брави със заключване, панти и всички други необходими елементи. Изработват се по размери и спецификации, които са предварително договорени с клиента.

 

 

Автомати за врати от dorma – независимо дали си търсите горни или подови автомати за врати, марката dorma е точният избор за вас. Размерите им са съобразени с най-често срещаните размери на вратите, за които се използват. Имате възможност да си изберете автомат за врата dorma в желания от вас цвят и дизайн.

 

 

 

 

Dorma 3
Dorma - изберете от сайта ни!

Анти – паник механизми от dorma – dorma предлага също така колекция от антипаник системи за врати. Налични са комплекти както за еднокрили, така и за двукрили врати. В каталога на dorma ще намерите и отделни елементи за антипаник механизмите, като например тръба, щанга, дръжка и т.н.

 

 

 

 

Още продукти от dorma – dorma е производител на още редица типове продукти, свързани със сигурността и достъпа, на които не е възможно да обърнем необходимото внимание в рамките на този текст. Сред тях спадат и най-различни аксесоари към споменатите по-горе продуктови категории. Благодарение на марката dorma ще откриете наведнъж артикулите, които ви трябват по отношение на сигурността и достъпа, и ще гарантирате първокласно качество и максимална функционалност за дома или офиса си.

 

 

Защо да закупите продуктите на dorma от АКСЕС НОВЕЛО?

 

 

АКСЕС НОВЕЛО е подходящият избор за вас, ако искате да закупите най-добрите и надеждни продукти от марката dorma на изгодни за вас цени. Ето защо да заложите именно на нас:

 

 

  • Всичко на едно място – ние сме събрали на едно място най-търсените модели на dorma в множество различни продуктови категории. В това число брави, дръжки и други елементи на обкова за врати, обков за душкабини, готови стъклени врати, автомати и антипаник механизми, и т.н. Независимо кое точно решение на dorma по отношение на сигурността и достъпа ви е нужно, при нас със сигурност ще го откриете.
  • Редовни промоции и намаления – в онлайн магазина на АКСЕС НОВЕЛО редовно са налице промоции и намаления в цените на определени артикули. Винаги сред тези артикули има и такива от марката dorma. За да не пропуснете никое от специалните ни предложения, които биха могли да ви заинтригуват, следете нашата страница „Горещи оферти“.
  • Професионална консултация – потребителите, които не са особено наясно с основните характеристики на продуктите от сферата на сигурността и достъпа, може и да имат затруднения при избора на най-подходящия такъв за своите нужди. В случай, че и вие сте сред тези потребители, имате възможност да се обърнете към нашите служители за професионална консултация. Търговският ни екип е с повече от 15 години опит по отношение на алуминиевите и PVC решенията, и без проблем ще ви насочи към удачния за вас артикул. Начините за свързване с АКСЕС НОВЕЛО са дадени на страницата ни „Контакти“.

 


Какво трябва да знаете за марката dorma?
Какви продукти може да ви предостави dorma?
Защо да закупите продуктите на dorma от АКСЕС НОВЕЛО?

119

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»