Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Премиум модели горни и подови автомати за врати от световния гигант Dormakaba само в Аксес Новело

Дата: 2019-11-19

 

 

 

 

Какво е важно да знаете за най-реномирания производител в областта на сигурността и достъпа Dormakaba?

 

 

Dormakaba е една от най-предпочитани марки в световен мащаб. Продуктите на Dormakaba се характеризират с иновативност и високо качество на изработката. Притежават патентовани технологии от ново поколение. Продуктовата гама на Dormakaba винаги осигурява изключителна ефективност. В нея попадат модели горни автомати за врати - серия TS, подови автомати за врати - серия BTS, капаци за подови автомати за врати, панти - серия Dorma Studio Rondo и серия Junior Office, обков за душ кабини, дръжки за врати - серия Dorma Pure, стъклени врати с права каса, стъклени врати с ъглова каса, сетове за стъклени врати, горни панти за стъклени врати, долни панти за стъклени врати, подови ключалки за стъклени врати, каси за стъклени врати, комплекти за еднокрила врата, брави със заключване, ролки за брави, подови букси, подови лагери, тръбни дръжки, заключващи механизми, централни насрещници за брави, насрещници за брави, електрически насрещници, хоризонтални щанги, регулируеми насрещници за стандартни еднокрили/двукрили PVC врати, позициониращи и стандартни рамена, плъзгащи шини, оператори за летящи врати, панти за дървени врати и други.

 

 

 

Защо да изберете горни и подови автомати за врати с марка Dormakaba?

 

 

Горните и подови автомати за врати от Dormakaba са с изчистен и атрактивен дизайн. Изработени са от висококачествени материали, които гарантират тяхната здравина и издръжливост. Внедрената технология EASY-OPEN намалява необходимото усилие при отваряне на вратата с над 40% в сравнение със стандартните автомати. Всички модели горни и долни поводи автомати за врати разполагат с регулуриема сила на затваряне.

 

 

 

Представяне на горни и подови автомати за врати от Dormakaba в Аксес Новело

 

 

Най-търсените модели горни и подови автомати за врати, които неминуемо са доказали своите ненадминати предимства, са:

 

1. Горен автомат за врата Dorma TS 93 - за врати с максимална ширина 1 250 мм. и тегло 140 кг. Регулиране на силата на затваряне в диапазона 180 – 15 градуса и от 15 - 0, чрез клапани. Поради сърцевидния пиньон и с цел постигане на оптимална функционалност, автоматът има два вида монтаж:

тип B - монтаж на автомата върху крилото - от страната на пантите; монтаж на автомата на касата на вратата - от противоположната на пантите страна.

тип G - монтаж на автомата върху касата на вратата - от страната на пантите; монтаж на автомата на крилото на вратата - от противоположната на пантите страна.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12205/goren-avtomat-za-vrata-dorma-ts-93-en-2-5.html

 

 

 

2. Горен автомат за врата GROOM GR 101 - за врати с максимална ширина 950 мм. и тегло 60 кг. Регулиране на силата на затваряне в диапазона 180 - 15 градуса и от 15 - 0, чрез клапани. Сила на затваряне - EN 3.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12771/goren-avtomat-za-vrata-groom-gr-101.html

 

 

 

3. Горен автомат за врата Dorma TS 72 - за врати с максимална ширина 1 100 мм. и тегло 80 кг. Регулиране на силата на затваряне в диапазона 180 - 15 градуса и от 15 - 0, чрез клапани. Избор на сила на затваряне EN 2 / 3 / 4 - чрез монтажа.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12191/goren-avtomat-za-vrata-dorma-ts-72.html

 

 

 

4. Горен автомат за врата Dorma TS 90 Impulse - с плъзгаща шина - за врати с максимална ширина 950 мм. и тегло 70 кг. Регулиране на силата на затваряне в диапазона 160 - 15 градуса и от 15 – 0, чрез клапани. Фиксирана сила на затваряне EN 3.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12195/goren-avtomat-za-vrata-dorma-ts-90-impulse-en-3.html

 

 

 

5. Подов автомат за врата Dorma BTS 84 – за стъклена врата BTS 84 DORMA. Сила на затваряне EN 3, със застопоряване на 90°. За тегло на врата до 100 кг. Моделът е без капак и ос.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12247/podov-avtomat-za-vrata-dorma-bts-84.html

 

 

 

6. Горен автомат за врата Dorma TS 92 - за врати с максимална ширина 1 100 мм. и тегло 80 кг. Регулиране на силата на затваряне в диапазона 180 -15 градуса и от 15 - 0, чрез клапани. Регулируема сила на затваряне EN 2 - 4. Подобно на модел Dorma TS 93, има два вида монтаж – тип B и тип G.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12202/goren-avtomat-za-vrata-dorma-ts-92.html

 

 

 

7. Горен автомат за врата Dorma TS 91 - за врати с максимална ширина 950 мм. и тегло 70 кг. Регулиране на силата на затваряне в диапазона 180 -15 градуса и от 15 - 0, чрез клапани. Монтаж: тип B или тип G.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12199/goren-avtomat-za-vrata-dorma-ts-91.html

 

 

 

8. Горен автомат за врата Dorma TS 68 - за врати с максимална ширина 1 100 мм. и тегло 80 кг. Регулиране на силата на затваряне в диапазона 180 - 15 градуса и от 15 – 0, чрез клапани. Избор на сила на затваряне EN 2 / 3 / 4 - чрез монтажа.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12169/goren-avtomat-za-vrata-dorma-ts-68.html

 

 

 

9. Горен автомат за врата Dorma TS Compakt - за врати с максимална ширина 1 100 мм. и тегло 80 кг. Регулиране на силата на затваряне в диапазона 180 - 15 градуса и от 15 – 0, чрез клапани. Избор на сила на затваряне EN 2 / 3 / 4 - чрез монтажа.

 

Разгледайте: https://access-novello.com/product/12224/goren-avtomat-za-vrata-dorma-ts-compakt-proizveden-ot-kompaniata-dormakaba.html

 

 

 

 

 

 

Защо да изберете горни и подови автомати за врати от Аксес Новело?

 

 

В онлайн магазина на Аксес Новело ще намерите пълна гама продукти от гиганта Dormakaba. Търговският екип на Аксес Новело притежава повече от 15 години опит в областта на алуминиевите и PVC прозоречни и фасадни решения. Аксес Новело предлага на своите клиенти селектирани продукти, които безпрецедентно са най-добрите решения за всяка ситуация.