Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

Universal Motion - новата звезда в продуктовата гама на dormakaba

Дата: 2020-10-13

 

Когато за първи път видяхме представянето на Universal Motion, бяхме повече от впечатлени. Разбира се, от dormakaba не очакваме нищо по-различно от продукти с най-висок клас на изработка, безупречна техническа част и ненадминати функционалности. Знаем, че световният гигант обръща сериозно внимание на всеки детайл. Дойде време да споделим с вас това, което ни впечатли.

 

 

Хидравлична панта - Universal Motion

 

Хидравличната панта - Universal Motion притежава функция на автомат за врата. Гарантира безшумно и плавно затваряне на вратата и премахва необходимостта от използване на допълнителен подов автомат за врата. Внедрената функция за самозатваряне осигурява удобство и ефективност. Хидравличната технология не изисква друг видим механизъм или допълнително захранване. Няколко думи и за монтажа – бърз, лесен и безпроблемен. Изключително подходящ при готова настилка. Няма необходимост от допълнителни дейности по вграждане и изкопаване.

 

 

 

 

Технически данни на хидравлична панта - Universal Motion

 

Хидравличната панта – Universal Motion е предназначена за врати с максимална ширина 1000 мм. и максимално тегло 100 кг. Дебелина на стъклото: 10 + 12 мм. Покритието е от алуминий и неръждаема стомана. Хидравличната панта може да бъде със задържане на 90° и без задържане. Вече може да закупите Universal Motion от Аксес Новело.

 

 

Продуктите на dormakaba в Аксес Новело

 

Аксес Новело предлага на своите клиенти над 130 продукта с марка dormakaba – горни автомати за врати, подови автомати за врати, автоматика за врати, антипаник механизми, механизми за плавно затваряне, сетове за плъзгащи врати, сетове за стъклени врати, обков за душ кабини, оператори за летящи врати, брави, дръжки, панти за врати, панти за душ кабини, аксесоари и други. Всичко, което ви е необходимо е събрано на едно място. Аксес Новело е твоят доверен партньор в избора на най-точното техническо решение.

 

Аксес Новело е официален дистрибутор на dormakaba за България. Разгледайте всички продукти на dormakaba - https://access-novello.com/brand/109/dormakaba.html.

 

Не пропускайте нищо. Харесайте официалната страница на Аксес Новело във фейсбук и научавайте първи всичко за най-новите продукти на пазара и  актуалните тенденции в бранша.