Добре дошли в нашия магазин
АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ

Категории

TS 98 XEA - новият колос при автоматите за врати

Дата: 2020-11-02

 

Dormakaba представи TS 98 XEA – най-новият автомат за врати, който постави нови стандарти. Моделът е съчетание от модерен и функционален дизайн и високо качество на изработката. Осигурява ненадминат комфорт и отговаря дори най-високите изисквания на клиентите. Подходящ е за инсталиране както в жилищни помещения, така и в офис пространства.

 

 

Предимства, приложения, монтаж

 

Стандартната версия на TS 98  XEA е в сребрист цвят, но има възможност за персонализация. Благодарение на сменяемите панели, проектантите и архитектите могат да избират между различни покрития и цветове. Интелигентната технология на модела предоставя многобройни възможности за използване. Част от основните предимства на TS 98 XEA са:

 

     1. Едно тяло за всички видове инсталации

     2. Три скорости на затваряне - 180°-15°, 15°-0°, 7°-0°

     3. Функция SoftFlow, осигуряваща безшумно затваряне

     4. Функция за забавено затваряне и отваряне

     5. Технология EASY OPEN

     6. Всички настройки могат да бъдат извършвани от предната част на автомата за врата

 

 

Горният автомат за врата TS 98 XEA е изключително подходящ за врати с ширина до 1 400 мм. Моделът е в елегантен XEA дизайн и е тестван на температура до -40°C. Вариантите за монтаж за четири.

 

 

Горни и подови автомати за врати с марка dormakaba

 

Аксес Новело е официален дистрибутор на dormakaba за България. В онлайн магазина на Аксес Новело ще намерите всички модели горни и подови автомати за врати от dormakaba. Разгледайте ги и изберете подходящия за вас още днес. Купете сега с 33% отстъпка.